Skocz do zawartości

jaki przecietny transfer/ilosc wejsc na forum?

sm00f

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

musze przyznac, ze na forum to by bylo troche za wolne. katalog ktory prowadze widze ze ma czeste zwiechy. i ludzie z polski zglaszaja po 20 razy to samo strone, a potem ja w przyplywie dobroci usuwam wszystkie 20 zgloszonych, ale tak to jest ok. no moze jeszcze to, ze cron nie dziala :)

musze przyznac, ze na forum to by bylo troche za wolne.

I to jest obiektywna odpowiedz. :)

ale tak to jest ok. no moze jeszcze to, ze cron nie dziala ;)

z tego co wiem to dziala, ale tez mam z nim od czasu do czasu problemy. Teraz chyba juz sobie poradzili...

Gość Anonymous
Teraz chyba juz sobie poradzili...

wiesz rozmawiałem z nimi. pomoc admina polegała na poprawieniu spacji, których nie dałem między gwiazdkami.

nie wiem jak tam użyć wgeta, bo zwykły sposób nie działa, a bez tego chyba nei da się odpalić tego co chcę.

kurczę i dalej nie wiem gdzie ma być te etc. dla wszystkiego dałem przed momentem w trzech miejscach:

/www/u/user/etc

/www/u/user/htdocs/etc

/www/u/user/sudomena-ze-skryptem/htdocs/etc

/www/u/user/etc

tutaj, a w crontab musisz miec lokalne sciezki a nie adresy i powinno dzialac.

Zrob sobie dla proby

* * * * *

w crontab, to pownien ruszac co minute.

Pamitaj zebys przesylal crontab w ASCII i zeby na koncu crontaba byly conajmniej 2 puste linijki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności