Skocz do zawartości

[Opinie] hosted.pl

japol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://antyweb.pl/hostedpl-hosting  (zostawiam aktywny link, bo na mobilkach nie da się ogarnąć nieaktywnego linka w Code Type)

Za rok będzie temat w Uwadze albo Interwencji, że kupili za 19,99 zł pozycjonowanie, a całe SEO to mekka [ nierzetelny partner ]ów.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Na Wykopie relacja "na żywo" :D

Nie bardzo rozumiem co ten "test" z wykopu ma zamiar pokazać. 

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

^To czego nikt (w tym prawdopodobnie ty) nie odważył się zrobić, tj. przetestować. W Sieci same miętolenie suchymi faktami, który każdy widzi (typu nie ma regulaminu), a czy ktoś składał tam zamówienie z was? Czaisz?

Ja dostałem od nich ofertę pozycjonowania, wszystko fajnie,pięknie,ale w umowie nawet brak info za co płacę, za pozycje?,za jakieś działania określone? Nic na ten temat nie ma.

Chętnie bym wkleił tu tą treść od nich, ale oczywiście nie zapomnieli zastrzec że nie wolno ujawniać.

Ale oferta za..bista 15 fraz finansowych za 137 zł netto.Nic tylko brać.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Może jakiś bratanek pana Solorz-Żak, bo reklamy widziałam tylko na Polsat

Zainteresowała mnie oferta „domeny” zadzwoniłem z zapytaniem ile kosztuje odnowienie domeny .pl po roku. Po konsultacji dostałem odp. że tyle samo [10zł]

Oferta ciekawsza niż w NASK dla partnera.

Czy może ktoś przytoczyć jakiś przykład:

- utrzymywanej domeny

- pozycjonowanej strony

- hostingu

Oczywiście "prześledziłem" regulamin ale chyba nie przewidział opcji odnowienia u nich.

Cwaniaki usunęli już oceny bo robiły się nie wygodne spadał ranking, bali się, że profil fb zostanie zamknięty całkowicie  po tym jak zgłosiłem kilka fejkowych profili z których pochodziły oceny.

Zachęcam więc do oceny i dodawanie komentarzy przez wtyczkę strony  WOT, niech będzie na czerwono ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności