Skocz do zawartości

[Opinie] hosted.pl

japol

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba rzeczywiście zwinęli żagle, mam nadzieję że to przez to iż ludzie nie byli tak naiwni i niezbyt tłumnie rzucili się na ich usługi. Na fp firmy jednak wszyscy klienci zadowoleni, a ostatnie ich wpisy na socialach pochodzą z sierpnia. Czekać teraz tylko aż właściciele powrócą z nową marką.

Tak, jak pisałem mieli swoją i klientów strony w dc gdzie wszystko dupnęło. Znalazłem jednak info, że już się stamtąd przenieśli po jakimś czasie. Pewnie wtedy mieli w ciul telefonów albo je zupełnie wyłączyli.

Oczywiście, że żartowałem z tymi zadowolonymi klientami :P Osobiście nie znam nikogo, kto dał się nabrać na ich kampanię reklamową ale większość komentarzy, które hosted nie może moderować jest negatywnych. Z drugiej jednak strony ciekaw jestem ilu w tej chwili mają jeszcze klientów na swoich usługach. Musi być nie tak najgorzej skoro jeszcze działają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności