Skocz do zawartości

czy dwie grupy na FB, czy jedna dla promocji akcji

tomasznonprofit

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki dylemat

odpaliłem stronę poświęconą problemowi głodu na świecie. Konieczne będzie ustanowienie grup na FB, które będą odzwierciedlać niektóre treści zawarte na stronie. I teraz tak, strona będzie miał dwie wersje, polską i angielską. Zastanawiam się zatem , czy nie zrobić dwóch niezależnych grup na FB, - pol. i ang. tak aby nie mieszać języków. Czy to jest racjonalne. Jakie są trendy, jeśli oryginalny serwis www jest w kilku językach. Jak to najlepiej rozwiązać z poziomu FB ?

No tak, musisz 2 wersje językowe zrobić na fb.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności