Skocz do zawartości

Strona wyindeksowana

szocik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj wchodzę na panel i patrzę a tam spadek pozycji z top 10 na ( 0  ). W webmastertools nie mam informacji o otrzymaniu filtra ręcznego. Nie chce mi si się wierzyć ze strona dostała filtra algorytmiczny tym bardziej że starałem się ją linkować naturalnie.

Strona :

https://wywoz-kontener.pl

Mogę prosić osoby doświadczone o przeanalizowanie sytuacji?

linkować naturalnie

y08Qhbs.png

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W webmastetools nie ma informacji o jakiś błędach.Strona była w indeksie przez 3 miesiące i nagle znikła. Nikt nie zmieniał żadnych ustawień.Muszę jeszcze dodać że rano strona nie była w indeksie potem o około 17 się pojawiła. A obecnie teraz znowu jej nie ma....Gdyby był filtr to chyba całkowicie by wypadła. Nie miałem nigdy czynności z filtrami.

W ustawieniach wordpresa nie mam zaznaczone aby google nie indeksowało strony.

Porównaj stronę konkurencji kontenery-wywoz.pl i swoją.  Jeśli nie znajdziesz różnic to trudno. Ja widzę. :)
Popracuj też nad linkowaniem.

Poniższy wpis najbardziej mi się podoba. :D

11rq6n4.jpg

Przy takiej stronie nie dziwie się, że psychicznie się wykończyłeś. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To że w webastertools nie ma żadnego info o błędach nie znaczy że ich nie ma.To że raz jest a raz nie ma jej w indeksie może być spowodowane różnymi DC. Nikt Ci tu nie podpowie co jest nie tak nie mając fizycznego dostępu do strony, to trochę jak telefon do wróża macieja.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

nie mając fizycznego dostępu do strony, to trochę jak telefon do wróża macieja.

A dlaczego nie? Zdecydowanie nie trzeba dzwonić do Macieja.

Jeśli kolega szocik zajmuje się pozycjonowaniem to dostał już ode mnie wskazówki. Powinien wyciągnąć wnioski.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności