Skocz do zawartości

jeden z lepszych spamow ktore widzialem ostatnio ;)

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

TU wszystko ładnie widać.

Nie sądziłem, że ta tematyka ma aż taką dużą konkurencje w wyszukiwarkach, żeby tak spamować.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Mala uwaga. Temat zostal przeniesiony przeze mnie do dzialu Analiza ciekawych stron internetowych bo tam jest jego miejsce.

KID - z laski swoje zapoznaj sie z postem Kill Billa na temat tego jak opisujemy spamujace strony - odpowiedni odnosnik jest dostepny tutaj

https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic2079.html

PS

Kill - zdaje sie ten post nie spelnia kryteriow :mrgreen:

to nastepny spamik nmie do konca widoczne slowa, ktore zapewnie wplywaja na wyszukiwarki.

Nie wiem czy czytales posta ktorego napisalem powyzej. Sugerowalem ze takie informacje nie maja wartosci dla innych. Skoro chcesz tropis spam i go opisywac podaj wiecej informacji na jego temat.

Niestety nie wystarcz stwierdzenie zapewne wplywaja na wyszukiwarki

Co to za problem dać troszkę informacji więcej leniuchy :) :mrgreen:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Strona ta powstała dzięki inicjatywie i współpracy grupy ludzi dobrej woli. Jej misją i nadrzędnym zadaniem jest promowanie wartościowego życia religijnego, rodzinnego i wspólnotowego. (...)

- "Wproimy Wam jedynie słuszne wartości ZA WSZLKĄ CENĘ!!!" :twisted:

Pozdrawiam, J. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności