Skocz do zawartości

Zabrakło 2 kg kartofli...

sq-

Rekomendowane odpowiedzi

najpierw to co mnie wnerwia: NIEDZIELI KIBICE F1!!! To w wiekszosci wszyscy dookola :) Teraz każdy sie wypowiada i znów mamy ekspertów tak jak wszyscy znaja sie na skokach :D

Ja F1 interesuje się od około 5-6 lat i jak czytam te glupoty na forach, lub co gorsza na onecie to szlowieka szlag trafia :D

Co do opon ludziska: wszystko bylo wyliczone na styk. ostro padalo, potem przestalo, tor w miejscahc przejazdu wysechl i co odwazniejsi zmieniali opony na slicki. tutaj BMW nie mogl sie zdecydowac cyz zmienic czy nie i tak lecialo kolko za kolkiem.

zreszta bylo widac jakie przeboje byly po wyjezdzie z pita po zmianach na slicki, alonsa jak zarzucilo to :D

dodam jeszcze ze F1 to bardziej praca zespolowa niz indywidualna wbrew temu co wszyscy sadza. dzieci na onecie cos tam jeczą, że takie a takie miejsce w qualu zupelnie nie majac pojecia ze to wszystko to TAKTYKA. ile doladujesz w qualu z tyloma litrami jedziesz w wyscigu. i teraz gra: na dwa czy 3 stopy. kubica musial miec pelen bak na qualu mial dosyc slabe czasy.

kubica ma bardzo duzy potencjal, wszedzie na zachodzie go bardzo chwala, tylko polacy tacy kretyni ze bzdury wypisuja :rotfl:

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...................Ja F1 interesuje się od około 5-6 lat i jak czytam te glupoty na forach, lub co gorsza na onecie to szlowieka szlag trafia :D...........

To zobacz zalew "dzieci neostrady" i innych pokemonów na forach o F1, tam też sie wyrabia, to problem nie tylko na onecie czy wp.

Teraz nastała moda, jak kiedyś ktoś się dowiedział że interesuje sie f1 to był ździwiony, teraz to będzie trendy. Masa "fahofuf" będzie klepać bzdety w TV i ciemny lud będzie miał igrzyska. Już media podsycają atmosfere, błędne tłumaczenia konferencji prasowej Kubicy w depeszy PAP to skandal, co się po tym działo na forach onetu i innych było straszne, te bluzgi na Roberta, ta zawiść, a winny był jakiś pismak. Poziom wiedzy o F1 u komentatorów jest tragicznie niski, para mądrali z TV4 to cyrk na wrotkach, juz chyba lepiej oglądać wyścigi na rtl-u.

Dawniej był to sport mniej dostępny, ale nawet tvp kiedyś pokazała parę wyscigów na żywo (chyba za czasów Mansella w F1), obecnie F1 jest wszędzie, teraz pozostało się przyzwyczaić do Kubicomanii. Ważne jest to że media nie "zajadą" Kubicy tak jak Małysza, bo nikt z otoczenia Roberta na to nie pozwoli.

fakt.

ja oglądam na rtlu.

za to komenty na onecie mnie wczoraj rozbawily: jest juz3, juz na 2... o teraz jedzie na 4tym...

he he jak oni na to wpadli? liczyli "samochodziki"? :)

ale o czym tu gadac. ogolnie poziom onetu jest przeciez duzo, duzo, duzo ponizej jakiegokolwiek minimum.

ps. a kiedy MFA na kubice? :D

Ale nie podważajcie poziomu jaki jest na onecie, tam siedzi sama elita, ktora zna sie na temacie ... aż jeden dzień ;)

Onet to onet - bez komentarza. Ale w TV to już powinien być jakiś poziom. (Mam na myśli relacje z rajdów wyścigów itp sportów samochodowych) Bo niektórzy komentatorzy to albo są wzięci wprost z MTV albo myślą że oglądają ich sami kretyni z komentarzy z onetu. Nawet nie potrafią przetłumaczyć wszystkiego normalnie na polski, a jeżeli jest coś bardziej technicznego, to wtedy już sie całkowicie motają.

A Kuziego nie słuchajcie on nie interesuje sie wyscigami. Wystarczy aby ograniczał sie do krotkiej relacji po OS'ie co mu poszło nie tak albo raczej co znowu sie zepsuło. Hołek jest chyba jedną osobą w TV która reprezentuje jakiś poziom. Czasem aż za bardzo bo pozostali redaktorzy po jego wypowiedzi milkną bo nie wiedzą o czym mówi albo szybko zmieniają temat :)

Kubica pokazał co potrafi jeżeli mianowali go wreszcie oficjalnym kierowcą F1 BMW. Mam nadzieje że przez pare lat będziemy mieli ciekawe zawody F1. Tylko już widze komentarze naszych "kibiców" rodaków jak przyjdzie taki okres kiedy nie bedzie już przyjeżdżał na punktowanych pozycjach.

.

Ludzie się tak podniecają bo w tym polskim bagnie nie ma zbytnio z czego się cieszyć więc cieszymy się z każdego sukcesu, czy to źle, nieuważam.

Brawo dla Kubicy.

Pamiętam jeszcze jego pierwsze sukcesy w gokartach zagranicą.

Mamy polaka w F1 i powinniśmy się z tego cieszyć.

Jest to najbardziej elitarny sport, dostać się tam to już sukces.

Ale martwią mnie ograniczenia FIA, niedługo to szybsze będą bolidy "słabszych" organizacji.

teraz tylko czekać aż do studia F1 zaproszą GMOCHA :D zeby porysował na ekranie jak to Kubica zakręty pokonywał :peace:

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

o lol :]

dzisiaj bylem u babci na obiadku, a ona dosc interesuje sie sportem, z tym ze nie ogladala dotad F1 :D

Ojjjjj spodobało sie jej... zwłaszcza różnego rodzaju wypadki na torze :zeby:

KUBICOMANIA na start :peace:

pzdr

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności