Skocz do zawartości

Wtyczka reklam (banery, flash oraz adsense)

siusiak1000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów. Od pewnego czasu przebieram w pluginach do reklam lecz nie trafiłem na nic ciekawego. Jak już jest to są ograniczone, że np. tylko mogę dodać w formacie jpg, png. Poszukuję wtyczki która obsłuży mi banery różnych formatów typu standardowe jpg, png, gif do tego flash oraz chciałem podpiąć adsense. 
Znalazłem stronę, która ma taki skrypt i bardzo mi się to podoba. 
Screen do tej strony gdzie jest reklama: https://scr.hu/5wv8/p76zv

Strona: www.lubliniec.info/

Po odświeżeniu strony reklama się zmienia i mają tam właśnie formaty jakie wymieniłem wyżej. Liczę na waszą pomoc :) Z góry dzięki.

• 3 lata później...

witam, Szukam darmowej wtyczki do wordpresa Reklama z banerem. Chodzi mi o coś takiego że na podstronach wyswietla się reklama (zdjęice) które jest adresem urll - a następnie po przycisnięciu tego banera nastepuje przekierowanie 301 na stronę pozycjonowaną. 

Tak jest w joomli ( jeśli wie ktoś o co mi chodzi)

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności