Skocz do zawartości

Wordpress a tagi

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie, mam dylemat co do ilości tagów na moich serwisach - dodawać jak najwięcej (~20), około 10 czy 3-4 będą w zupełności wystarczające. 

Chodzi o parę serwisów głównych, o wiele mocniejszych, gdzie regularnie jest wrzucana treść, która ma ściągnąć ludzi, mam też paręnaście zaplecz - tam nie oszczędzałem tagów i dosyć sporo ładowałem, ale nie wiem czy jest to dobra decyzja.

Ja sam tagów np. nie indeksuje. Chyba, że sporadycznie pod budowanie pozycji tanim kosztem pod jakieś słowa.

Tutaj: https://www.google.pl/search?q=iphon+7&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=b9cxV5WMDsev8we3272wAQ

masz np. dość dobre zastosowanie tagów (2 pozycja tagu na słowo "iphone 7").

Można traktować je jako takie dodatkowe kategorie.

Czasami używam tagów, ale po 1-2 do wpisu i do tego mają noindex :). Trochę wspomagają przepływ robotów jak się ma dużo artykułów. Bardzo duża ilość tagów spowoduje, że będziesz miał bardzo dużo tych samych wypisów na wielu stronach.

Spotkałem się tez ze stosowaniem tagów ale bez linków (takie upychanie słów kluczowych)

baner-seostationv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności