Skocz do zawartości

Linki z profili

marian95

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam do Was małe pytanie.

W ostatnim czasie znalazłem parę stron gdzie w profilu mogę umieścić link "dofollow" i pytanie moje brzmi.
Czy takie link ma sens? Strony są z dobrym TrustFlow (sprawdzane Majesticem) ale czy link na profilu, w który raczej nikt nie kliknie wpłynie pozytywnie na pozycjonowanie czy tylko może pogorszyć sprawę ? 

Każdy link dofollow z wiarygodnej strony ma sens.

Weź tylko pod uwagę, że strona z Twoim profilem nie równa się stronie głównej serwisu. Stąd nie licz na spory zysk z tego linku.

Oczywiście, zdaję sobie z tego sprawę, dlatego z takich konto będę udzielać się w komentarzach, forum itd, żeby podlinkować profil wewnętrznie. 

Pamiętaj, tylko żeby różnicować linki i pozyskiwać je z wielu źródeł w różnych formach, zarówno z dofollow jak i nofollow :). Za same linki z profili można dostać filtra (jak odpowiednio dużo tego narobisz) :D.

baner-seostationv2.png

Każdy link dofollow z wiarygodnej strony ma sens.

Weź tylko pod uwagę, że strona z Twoim profilem nie równa się stronie głównej serwisu. Stąd nie licz na spory zysk z tego linku.

Oczywiście, zdaję sobie z tego sprawę, dlatego z takich konto będę udzielać się w komentarzach, forum itd, żeby podlinkować profil wewnętrznie. 

Jak będziesz prowadził żywy profil to jest to na plus dla pozyskanego linka z profilu.

Ps. zobacz, że na 90% twoja konkurencja ma linki z jakiegoś profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności