asseq Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Posiadam średnie zaplecze, parę wejść z organica ma, kilkanaście unikalnych artykułów, wśród nich linki do głównej strony - takie było założenie tego zaplecza. I teraz mam pytanie, jak widzi to google, gdy w kolejnych artykułach będą pojawiać się kolejne linki do tej samej strony (podstrony konkretniej). Będzie każdy link traktować na równi z taką samą mocą jak za pierwszym razem zalinkowałem czy już to nie będzie to samo? na logikę wychodzi mi ta druga opcja. I jeszcze co w wypadku linkowania innych podstron głównego serwisu. Ranking oczyszczaczy powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/21254-budowanie-zaplecza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesława Cieślak Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Panie Max Pan, co z testem domeny nowej zapowiadanym w styczniu2016? dmuchanie balona szło fajnie, po czym "wicie nie ma czasu, tu konferencja, tam wywiad" , co to za wiarygodność ? xneolinks działa pewnie tak samo "nowe możliwości" wydania kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Doskonały przykład, że testy nie powinny być upublicznianie, bo wyniki testów trafią do takich osób jak ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Janek, to multikonto, nawet nie chce z nim dyskutować później zbanuje, wczesnej jako Piotr podpisywał się również . Test zrobię wtedy kiedy będę mieć na to czas, nie mam takiego obowiązku co kol wiek pokazywać, to tylko i wyłącznie moja dobra wola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 I teraz mam pytanie, jak widzi to google (..) Jedyna dobra rada jakiej można udzielić to żebyś robił własne eksperymenty. Zacznij dziś, testuj równolegle kilka wariantów i niedługo będziesz miał odpowiedź. Jeżeli ktoś na tym forum poświęcił czas i pieniądze żeby wypracować działający schemat linkowania to na pewno się tą wiedzą nie podzieli i to jest normalne. Warto czytać tematy na forum bo chociaż w wielu z nich pojawiają sie oklepane mity to zdarzają sie posty perełki w których można znaleźć bezcenne rady. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.