Skocz do zawartości

zaplecze i linki z niego

asseq

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam średnie zaplecze, parę wejść z organica ma, kilkanaście unikalnych artykułów, wśród nich linki do głównej strony - takie było założenie tego zaplecza. I teraz mam pytanie, jak widzi to google, gdy w kolejnych artykułach będą pojawiać się kolejne linki do tej samej strony (podstrony konkretniej). Będzie każdy link traktować na równi z taką samą mocą jak za pierwszym razem zalinkowałem czy już to nie będzie to samo? :) na logikę wychodzi mi ta druga opcja. I jeszcze co w wypadku linkowania innych podstron głównego serwisu. 

Janek, to multikonto, nawet nie chce z nim dyskutować później zbanuje, wczesnej jako Piotr podpisywał się również :D. Test zrobię wtedy kiedy będę mieć na to czas, nie mam takiego obowiązku co kol wiek pokazywać, to tylko i wyłącznie moja dobra wola.

I teraz mam pytanie, jak widzi to google (..)

Jedyna dobra rada jakiej można udzielić to żebyś robił własne eksperymenty.

Zacznij dziś, testuj równolegle kilka wariantów i niedługo będziesz miał odpowiedź.

Jeżeli ktoś na tym forum poświęcił czas i pieniądze żeby wypracować działający schemat linkowania to na pewno się tą wiedzą nie podzieli i to jest normalne.

Warto czytać tematy na forum bo chociaż w wielu z nich pojawiają sie oklepane mity to zdarzają sie posty perełki w których można znaleźć bezcenne rady.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności