Skocz do zawartości

przekierowanie czy nowa strona

pietyahouse

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po długiej przerwie.

Prośba o poradę.Mam stronkę o przeprowadzkach którą jakoś udało mi się wbić w topy na dobre frazy i trzyma się tak już 2 lata ale ogólnie jest mało czytelna

=mało klientów.Teraz kończę tworzyć nową stronkę responsywną i jest o niebo lepsza.I teraz mam pytanie:

Czy lepiej będzie nową stronkę postawić na nowej domenie a ze starej zrobić przekierowanie na nową czy może wrzucić nowy szablon na starą domenę ??

Czy może jest jeszcze jakieś inne dobre rozwiązanie?Z góry dzięki za wszelkie sugestie.

IMHO - Nie ma sensu robić przekierowania na nową domene jak stara ma się dobrze. Przekierowanie możesz zrobić z URL o ile nowe będą inne niż poprzednie <stare>.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności