Skocz do zawartości

[nowy] qlweb, moderowany

wuel

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

serdecznie zapraszam do wpisów do Indeksu. Katalogu stron opartym na skrypcie, który wszyscy dobrze znacie.

Title i meta pobierane ze strony,

moderowany,

mod_rewrite,

link zwrotny nie wymagany.

Za wszelkie uwagi, sugestie jestem z góry wdzięczny.

Pozdrawiam i zapraszam do wpisów.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Czcionka jaką zastosowałeś:

font-family: 'Trebuchet MS', 'Lucida Grande',...........

jest nie czytelna i szybko męczy....

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Dzięki za wszystkie sugestie. Nie mogę się do wszystkich w tej chwili ustosunkować bo za 2 godziny wyjeżdżam na kilka dni. Aktualnie, zwiększyłem rozmiar kroju, myślę, że jest już trochę lepiej, a po powrocie dam nieco mocniejsze kolory. Tymczasem zapraszam do wpisów.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

zwiększyłem rozmiar kroju

Samo zwiększenie czcionki już trochę poprawiło komfort przeglądania katalogu. Pozdrawiam

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

przyciemnij troszkę czcionkę

Wzmocniłem nieco kolory w katalogu, przez co, mam nadzieje, będzie on bardziej czytelny.

O, Częstochowianin! ;-)

Witam...

Witaj... :D

trosze duzo podkategorii

Co prawda nie do końca o tym mowa, ale zmniejszyłem ilość kategorii. Myślę, że ilość podkategorii również się zmniejszy w najbliższym czasie, jednak dodawania nowych podkategorii na pewno nie zablokuje.

pzdr.

omnia mea mecum porto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności