Skocz do zawartości

Długość domeny a wejścia

Delux77

Rekomendowane odpowiedzi

Mam adres strony o podobnej długości jak optymalizacja.com, mam małą ilość wejść bezpośrednich tak jak mają też i właściciele tego forum. Zastanawiam się nad założeniem dwuliterówki ponieważ w adresie mojej strony są 2 słowa. Rozszerzenie które jest wolne to (dwielitery). net.pl.

Co planuje?

Na stronie z dłuższym adresem w tytyle podam też krótki adres i zacznę linkować dwuliterówkę a jak wbije w top 1 zrobię przekierowanie. Myślicie że ma to jakiś sens?

regulamin

A po co cokolwiek wbijać, skoro kupujesz dwuliterówkę tylko pod wejścia bezpośrednie? Zrób 301 z dwuliterówki na starą domenę i tyle. W komunikatach reklamowych (np. na banerach, wizytówkach itd.) podajesz adres ab.pl, a 301 przenosi użytkownika już na właściwy adres.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Mam adres strony o podobnej długości jak optymalizacja.com, mam małą ilość wejść bezpośrednich tak jak mają też i właściciele tego forum. Zastanawiam się nad założeniem dwuliterówki ponieważ w adresie mojej strony są 2 słowa. Rozszerzenie które jest wolne to (dwielitery). net.pl.

Co planuje?

Na stronie z dłuższym adresem w tytyle podam też krótki adres i zacznę linkować dwuliterówkę a jak wbije w top 1 zrobię przekierowanie. Myślicie że ma to jakiś sens?

To , że Masz małą liczbę wejść nie zależy od długości domeny.dlaczego ja wchodzę na forum Pio bezpośrednim linkiem, bo mam adres w historii .

Może jeszcze inne różnice pomiędzy mocą tej domu optymalizacja a twoją ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

A po co cokolwiek wbijać, skoro kupujesz dwuliterówkę tylko pod wejścia bezpośrednie? Zrób 301 z dwuliterówki na starą domenę i tyle. W komunikatach reklamowych (np. na banerach, wizytówkach itd.) podajesz adres ab.pl, a 301 przenosi użytkownika już na właściwy adres.

Część będzie bezpośrednich a część po prostu pisze w wyszukiwarce frazę "ab" wtedy strona się nie pojawi jak wcześniej nie była podlinkowana, no chyba że ktoś wpisze pełny adres

regulamin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności