Skocz do zawartości

wpływ domeny na subdomene

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

to ja sie podepne bo mam podobne pytanie..

chcialbym zalozyc katalog... mam 4 (niedlugo 5 letnia) domene z pr0 (kiedys naturalnie pr5 :) ) czy lepiej postawic na niej katalog, czy w subdomenie katalog.nazwatejdomeny.pl ? czy wiek domeny tak samo wplywa na nia sama jak i na subdomene? no i anchor "katalog" chyba ma duze znaczenie?

takie pytania laika ;p

Forum Młodych .. :)

Walczę, aby wiedzieć więcej o seo ;)

2009-03 Powracam do walki :P

Hm, również mam pytanie:

Posiadam stronę www.domena.pl. Założyłem na niej subdomenę www.sub.domena.pl i nasuwa mi się pytanie czy jeżeli zacznę pozycjonować tę subdomenę i będzie ona miała bardzo dużo linków do niej prowadzących o dużej wartości - poprostu będzie lepiej wypozycjonowana niż domena główna to czy pozycjonując domenę www.domena.pl na słowo kluczowe domena, a później pozycjonowanie subdomenę na inne słowa kluczowe (ale nie "domena") spowoduje że w wynikach wyszukiwania pod hasłem "domena" może się również pokazywać www.sub.domena.pl? Czy adres ma wpływ na to czy strona będzie się pokazywać w wynikach wyszukiwania pod hasłami w nim zawartymi?

Heh, jasne ze wiek domeny glownej ma znaczenie.

Osttanio spamerzy wykupili w cholere hostingow u znajomych :) Odwiedzalnosc mega, ale zanim sie spostrzegli ze tam viagre serwuja domena glowna poleciala w wynikach. Jest bezposrednia korelacja. Problem w tym ze przy niektorych poddomenach chyba nie (.krakow.pl itp) albo nie wiem czy tak :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności