Skocz do zawartości

Strona do oceny

sqty3

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy te foto maja jak najbardziej sens. To nie sklep z 1000 artykułami, to sklep "szafiarki" która ma swój pomyśl na dobór cuchów i tyle. Podarzewem, że na foto sama właścicielka sklepu.

Po co starać się robić "profesjonalne foto" jak i tak nie uda się. Lepiej robić taką domową sesję. Tak nota bene takie foto w prezentowaniu ciuchów bardzo popularne na zachodzie i wiele nawet drogich brandów pośrednio takie coś wspiera. To tworzy klimat taki, że to kobie z sąsiedztwa ( oczywiście nie brzydka i ma równe nogi :D) .

Polecałem by zacząć pisać bloga i dalej podążać w kierunku niszowym i nie starać się naśladować dużych molochów. To w kwestii strategicznej.

W kwestii technicznej pracy jest dużo, rozumiem że to gotowiec z home i nawet nie wiem jakie on ma możliwości optymalizacji.

Jak nawet na taki amatorski mini sklep ja polecałem by dać komuś parę groszy ( nie pisz do mnie) postawić to na WordPress z rozbudowanym blogiem. Będzie łatwiej to optymalizować, a Tobie tym zaradzać.

Podążaj dalej w takim kierunku, ale nie staraj się robić foto jak Tyszka bo i tak nie da się, a będzie jeszcze gorzej. Kupiłaś softboxy, fajnie nie zaszkodzą, ale nie przedobrzyj bo foto stracą "domowy klimat".

Pomysł z foto w lustrze nie jest nowy ale w Twoim przypadku to chyba najlepsze rozwiązanie.

Sam styl zdjęć jest ok, ale przydałoby się je trochę rozjaśnić, niekoniecznie dodatkowym oświetleniem (chociaż warto w nie zainwestować) ale nawet w pierwszym lepszym programie graficznym. Przydałyby się też trochę bardziej rozbudowane opisy produktów. Wg mnie ten szary kolor buttonów i innych elementów jest bardzo nijaki i mało zachęcający.

Sklep z kosmetykami naturalnymi  Sanaja.pl - Kosmetyki Naturalne

Meble kuchenne Szczecin. Agencja reklamowa - GreenCitrin.pl

• 5 tygodni później...
Strona broni się sama: 5674 lajków. Domena utworzona 2016.03.23 ( 3 miesiące)

Strona powinna się nazywać chyba Loreska Butik tak jak fanpage a nie Loreska ( domena jest OK)

W <title> jest LORESKA Butik.

Dałem lajka  :good:

sslev.pl 10 powodów, dla których powinieneś mieć certyfikat SSL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności