Skocz do zawartości

Na co do kina ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Warcraft  bardzo fajny, Dzień Niepodległości jak flaki z olejem, poza tym trailer już wyjawił całą historię łącznie z zakończeniem... Nie wiem dlaczego, ale teraz większość trailerów to tak naprawdę streszczenie filmu, czasami o wiele fajniejsze niż cały film ;) Obecność 2 obejrzał mój mąż (to nie na moje nerwy) i stwierdził, że to nie film dla ludzi, którzy lubią się bać.

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Warcraft dramat.  Role: Fostera, Coopera i Schnetzera zdecydowanie poniżej oczekiwań.

Takie samo zdanie. Film w ogóle nie ma "klimatu"... taka właśnie bajeczka. A potencjał był naprawdę duży. Mam wrażenie, że reżyser w ogóle nie miał pomysłu na wyżej wymienione postacie. Tak samo Travis Fimmel... miałem wrażenie, że jego postać to znacznie gorsza wersja Ragnara z serialu "Vikings" :D

Wczoraj byłem w kinie na "Dzień niepodległości 2".... dawno takiej szmiry nie widziałem :D Kij, że klimatu w ogóle nie było... ale ten film to jeden wielki chaos... fatalna fabuła, dialogi, gra aktorska.... w scenariuszu jedna głupota przegania drugą. Will Smith chyba miał nosa, że nie zagrał w dwójce :D

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Nawet efekty specjalne w mojej ocenie wyglądali  słabo porównując z avatarem który nakręcony wiele lat temu... Scenariusz sztucznie naciągany do wątków w grze, aktory grają też jak w filmach klasy B. Ale dopuszczam, że dla kogoś to może być mistrzostwo świata, bo moja ocena jest subiektywna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności