Skocz do zawartości

Na co do kina ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Jason Bourne  (2016) - polecam.

Świeżo po seansie. Trylogię Bourne'a (epizodu z Jeremy R. nie liczę) oceniam bardzo wysoko. Jednak wczorajszy seans nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak poprzednie z udziałem Matta Damona (nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Jasona), czegoś mu brakowało. Do 1,2 czy nawet 3 sporo brakuje, przede wszystkim za mało Bourne'a w tym Bournie.

Moje przykładowe teksty: https://mojeteksty123.wordpress.com/

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

"Smoleńsk" - pozycja obowiązkowa dla miłośników pincet plus i fanów wielce nam panującego Jarosława ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

"Smoleńsk" to swoje zarobi nie tylko ze względów na wiernych fanów pewnego Pana i jego partii. Podobno podstawówki i gimnazja muszą tłumnie maszerować na ten film.

Nie koniecznie, podobno podstawówki i gimnazja muszą tłumnie maszerować na ten film.

zarejestrowałeś się na forum tylko po to, aby napisać ten komentarz i kim jest ten tajemniczy Pan ??

Ja bym się z chęcią wybrał na Blair Witch, jestem fanem tego horroru, ale trochę obawiam się słabizny odgrzewanego kotleta. "Gdy gasną światła" wydaje się baaardzo poschizowany - oczywiście to ogromny plus. Oczywiście to propozycje dla fanów horrorów. :)

Min. Błaszczak chce zatrudnić światowe gwiazdy kina i zrobić filmy na poziomie. Będzie Polanwood. 

Smoleńsk trzeba zobaczyć aby móc krytykować. Tymczasem czekamy na Wołyń. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Czerwony Kapitan - byłem ostatnio i polecam. Chociaż może nie dla każdego klimaty.

Rok 1992. Po upadku komunizmu pozostało wiele nierozwiązanych spraw kryminalnych, których sprawcy nigdy nie ponieśli kary. W ręce Krauza (Maciej Stuhr) – ambitnego, młodego detektywa z Wydziału Zabójstw, wpada jedna z nich. Na miejskim cmentarzu odnalezione zostają zwłoki z licznymi śladami tortur. Świadomi niebezpieczeństwa, Krauz wraz ze swoim partnerem, postanawiają rozwiązać zagadkę. Wszystkie tropy prowadzą do "Czerwonego Kapitana" – owianego złą sławą specjalisty od "ostatecznych" przesłuchań z czasów minionej władzy. Niewielu przeżyło spotkanie z nim. Z każdą minutą śledztwa wychodzi na jaw coraz więcej faktów, a podejrzenia padają na najwyższych decydentów policji i Kościoła.

Darmowa porównywarka pożyczek online.

Polecam także: zdjęcia Świdnica

oraz pamiątki Świdnica - sklep online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności