Skocz do zawartości

Na co do kina ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Min. Błaszczak chce zatrudnić światowe gwiazdy kina i zrobić filmy na poziomie. Będzie Polanwood. 

Smoleńsk trzeba zobaczyć aby móc krytykować. Tymczasem czekamy na Wołyń. 

Polanwood to już zrobili w Janowie Podlaskim, w podatku od hipermarketów (dzisiaj ogłosili zawieszenie podatku) i w innej #dobrazmiana. Ja czekam tylko na jedno: kiedy tych kretynów oderwie ktoś od koryta, bo zielonego pojęcia o niczym nie mają!

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

każdy Polak [...] powinien oglądnąć!

bo??

Czerwony Kapitan - byłem ostatnio i polecam

Jeszcze nie oglądałem, ale mam nadzieję, że będzie równie dobry jak książka Dominika Dána  

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Pan Maciej, kto widział pierwszą część, w drugiej nie zobaczył nic nowego...

nie wierzę, że ktoś mógł tak to zje***.... Jedyna to klasyk, a ten najnowszy film nie jest wart złamanego dolara.

Aż tak źle? Miałem się wybrać przy pierwszej okazji. To jest jakiś reboot czy kontynuacja jedynki? Poza tytułem i lasem są jakiekolwiek nawiązania do cz. 1? Jeśli to jest aż taka masakra to rzeczywiście szkoda... Po reboocie martwego zła myślałem, że również blair witch będzie przynajmniej przyzwoite.

@Merf, ja podobnie, bo pierwsza część była według mnie bardzo dobra jak na rok 1999.

W końcu wydali na film kilkadziesiąt tysięcy dolarów a zarobili 250 milionów, więc chyba więcej nie trzeba komentować?

a Nowy film to.... prawie dokładnie ten sam scenariusz i dodane efekty (w końcu mamy 2016r) ale... nie pokazali zupełnie nic w tym filmie.

Nie ma dreszczu emocji, nie ma ciekawości, nic co by widza trzymało w napięciu.... no kicha jednym słowem.

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Nie ma dreszczu emocji, nie ma ciekawości, nic co by widza trzymało w napięciu.... no kicha jednym słowem.

Czyli tak samo jak 1 ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności