Skocz do zawartości

Na co do kina ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie, że trochę odkopię temat, ale byłem ostatnio w kinie na Królu Arturze. Żona mnie wyciągnęła. Myślałem, że będzie to coś w stylu Rycerze Króla Artura itd. Jakaś tam średniowieczna opowiastka z miłością w tle...

...jak ja się myliłem. W kinie się okazało, że to film Guy'a Ritchie'go. Tak dobrych zdjęć to nie widziałem od... nie wiem odkąd. Naprawdę świetne zdjęcia, efekty i akompaniująca muzyka. Do tego fabuła niczego sobie. Ja wiedziałem jedynie, że grać tam będzie Jude Law i Eric Bana. Ten drugi zagrał może 3 minuty. Głównego aktora nie znam, choć może już powinienem, niemniej to dla mnie jego debiut. Nie było miłości w tle :D Za to było dużo innych rzeczy. Naprawdę Wam polecam.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Fajne wydaje się być Pomniejszenie. Jest to futurystyczna historia, opowiadającą o przełomowym wynalazku w dziejach ludzkości, dzięki któremu można człowieka zmniejszyć do kilku centymetrów. Choć początkowo wydaje się, że rozwiąże to wszystkie problemy współczesnego świata, od przeludnienia do głodu, szybko okazuje się, mali ludzie też sprawiają sporo kłopotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności