Skocz do zawartości

wtyczka/program do sprawdzania nagłówków(hx)

wariat123

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, widziałem ostatnio wtyczkę która elegancko pokazuje nagłowki jakie wystepują na stronie i to w postaci ladnego spisu,

czy ktoś kojarzy tą wtyczkę lub program? zapomnialem nazwy i nie mogę znaleźć teraz tego, a bardzo ułatwia ta wtyczka pracę z nagłowkami.ą

widziałem taką wtyczkę nei pamiętam pod jaką przeglądarke, widzialem też stronę na której wklejało się cały kod stron i pokazywał całą strukturę Hx

Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Screaming frog lub seoptimer?

Ogólnie sporo narzędzi pokazuje nagłówki

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

@@up

A historia w przeglądarce pokazuje ile jest nagłówków w kodzie HTML strony ?

:hmmm:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A z historii nie wyczyta skąd pobierał wtyczkę?

widziałem taką wtyczkę nei pamiętam pod jaką przeglądarke, widzialem też stronę

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Masa tego jest jako google > Header Tag Analyze

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności