Skocz do zawartości

jaki kryteria przyjąć szukając pozycjonerów

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Zamierzam zlecić komuś z USA pozycjonowanie strony o problemie głodu na świecie. Dwa tylko słowa kluczowe: world hunger, hunger in Africa.

Jakimi kryteriami kierować się podejmując decyzję o wyborze konkretnego wykonawcy ?

Jak oceniacie szansę na wypozycjonowanie takiej strony na podane słowa kluczowe ? Strona jest od miesiąca. Jaki zakres cenowy wydaje się racjonalny ? Chcę "odcedzić" ściemniaczy. A nie znam się na tym kompletnie. Stąd to skromne pytanie.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

fraza nie jest komercyjna, to nie sterydy, piguły na miękką fajkę czy szybkie pozyczki, więc powinien ci ją wbić każdy rozgarnięty pozycjoner,  bez znaczenia czy jest w Polsce czy USA, różnicą może być stawka, zapewne w Polsce trochę niższa

fraza nie jest komercyjna, to nie sterydy, piguły na miękką fajkę czy szybkie pozyczki, więc powinien ci ją wbić każdy rozgarnięty pozycjoner,

Jesteś pewien ? ;) Obawiam się, że mogą być problemy bo ten temat ostawiany jest przez bardzo dobre treści ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dwa tylko słowa kluczowe: world hunger, hunger in Africa. [..] fraza nie jest komercyjna, to nie sterydy, piguły na miękką fajkę

Hmm zatem czy "white house" to fraza komercyjna ... no może dla deweloperów domów i pośredników ;)

bo ten temat ostawiany jest przez bardzo dobre treści

Raczej też ze 100 % linki organiki i, to nie z "precli", ale mocnych stron w tym organizacji rządowych i z PR 8-9 ... Wiem wiem, ze PR już nie ma, ale podejrzewam, że takie by miały wskaźniki.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

nie widziała linka z tymi anchorami

Wydawało mi się,  że Wiesz, iż anchory, to nie wszystko :huh:

Skoro autor tematu szuka kogoś, to Może się zaoferujesz  do pozycjonowania tych keywords.

--

Kończąc temat, to bardzo się dziwie, że do tematyki starszej niż internet jaką jest niewątpliwie "world hunger, hunger in Africa." podszedłeś  ... tak jak podszedłeś :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1 no właśnie, ktoś napisał że ze względu na fakt iż domeny stron w top 10 są stare. to nie ma szans na wy pozycjonowanie w top 10 w rok. Czy zakładając bardzo dobre pozycjonowanie=dużo linków i doświadczony SEOwiec, itd, to rzeczywiście jest to bariera nie do przejścia?

2 Wybiorę chyba firmę z USA. Tam chyba trzeba będzie pisać jakieś wpisy na blogach itp. po angielsku. I tu przydałoby się duże doświadczenie, kogoś, kto jest tam i rozumie niuanse.

Ale tu pytanie. JAK SKONSTRUOWAĆ UMOWĘ ? Moją ambicją jest dobra pozycja po kilku miesiącach. Ale jak to opisać w umowie? W taki sposób przede wszystkim, aby wykonawca był jakoś zobligowany, czy zmotywowany.

Ktoś napisał "kieruj się doświadczeniem". Ja w tym nie mam w ogóle doświadczenia. Ale wiem z doświadczenia z innych branż, że umowa ma ogromne znaczenie.

Jakby to powiedzieć, te strony są tak dobre, że nikt nie zawracał sobie d*py optymalizacją, likowaniem wewnętrzym czy innymi duperelami które G lubi, czy da się wbić stronkę na te frazy tak, czy to proste nie,  Wiele zależy od strony która ma być w topach,, na pewno to sporo potrwa, nie da się tego robić jak viagrę  na chama i tyle.  

Moją ambicją jest dobra pozycja po kilku miesiącach.

Zamów opracowania dotyczące tematu, wyślij ekipę do afryki niech umieszczą relacje ze zdjęciami, filmami. Otwórz tam przedstawicielstwo fundacji walczącej z głodem, wysyłaj kontenery z żywnością, niech ekipa kopie tam studnie. Wszystko dokumentuj multimediami i spełnisz swoje ambicje .... 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dzięki ale DE FACTO zamierzam koordynować takie działania, na serio. Pytanie dotyczyło kwestii informatycznych, a nie strategii działania w sektorze Non-profit. No chyba że jesteś specjalistą w tym zakresie. To napisz do mnie na priva, będziemy działać wspólnie. Reasumując, post mnie jakoś nie rozśmieszył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności