Skocz do zawartości

jaki kryteria przyjąć szukając pozycjonerów

Rekomendowane odpowiedzi

@up - w kwestii SEO pozycjonowania tych fraz, to nic innego jak "rzucanie się z motyką na słońce"

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kwestia tyczy światowego problemu do tego keywords w jezyku angielskim a Ty pytasz czy selo to za mało i o jakości stron.... Ech - musisz na to patrzec z innej perspektywy.

EOT

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

post mnie jakoś nie rozśmieszył.

Bo nie miał na celu rozśmieszenia tylko unaocznienie działań które wpływają na pozycje witryn w tej tematyce. W zdecydowanej większości witryny te mają (jak już wspomnieli koledzy wcześniej) historię, mocne "naturalne" linki i wysokiej jakości treści.

czyli SEO to za mało

Ależ SEO to nie tylko linki , SEO to też

jakość strony

a nawet przede wszystkim: jakość i treści 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ale jakość jest ok i bardzo dużo w nią inwestuję. w jakość właśnie. Tu chodzi o realne projekty pomocowe i one będą implementowane. Rozumiem że to rzeczywistość decyduje ponad wszystko o "karierze" strony, a nie sztuczne jej nakręcanie.

Ale mimo wszystko pytam się o perspektywę wypozycjonowania strony biorąc pod uwagę algorytmy google. To istotna wiedza dla mnie, jeśli to akcja "Z motyką na słońce" to szkoda czasu i pieniędzy. Ale jeśli jest to możliwe, to trzeba działać.

@UP - Nie miałem już pisać, ale UP mnie rozbawił. Tu nie chodzi o budżet na pozycjonowanie, bo zrozum, że to nie jest kwestia pozycjonowania takiego jak, to  zapewne Pojmujesz = pisania precli i linkowania z katalogów.

Nie chodzi też o jakość strony, bo ta z technicznego punktu widzenia może być na WP i domyślnym szablonie, ale jakość działań.

Jeśli "O nim" zacznie być głośno w sensie realizowanych działań zostanie, to dostrzeżone i strona danej organizacji "jego" powiedzmy NON Profit otrzyma linki z witryn o kalibrze ONZ  i innych mocarzy.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/228108-jaki-kryteria-przyjąć-szukając-pozycjonerów/?p=1481475< i tylko taka droga IMHO jest do TOP (n)

budżet to ok 500$ miesięcznie

Wiesz ile za to punktów do e-weblinka będziesz miał?! 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

.. entuzjastów, którzy zaraz zaczną zakładać darmowe blogi "pod zaplecze" dla pozycjonowania

Dwa tylko słowa kluczowe: world hunger, hunger in Africa.

:sciana:

===

By się dostać aż do top 8 musisz przeskoczyć TYLKO FAO  :okularnik:

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. Food and Agriculture Organization of the United Nations, skrót: FAO) – organizacja wyspecjalizowana ONZ utworzona z inicjatywy 44 państw

Zatem dobrze wiesz jaka masz konkurencję - kolego

A może ten cały topic, to SZEPTANKA :hmmm: 

cały topic, to SZEPTANKA

pod system barona internetów? wszak nagle pojawił się w temacie.. ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności