lukash4 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Też chciałbym zapytać jak ustawić aby bazy premium były aktualne. Na katalogi 1 ~ 80 sukcesów, Artykuły 1 ~145 sukcesów tak powinno być? Reszta ma większą skuteczność więc zakładam ,że bazy są w miarę aktualne... Wydajny hosting z rabatem 20% - wybierz swój pakiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 To fakt, słabo udokumentowane to wszystko jest, na najbliższy czas zrobię dokładniejsze opisy co i jak, a tu informacje które powinny rozwiać wszelkie wątpliwości: 1. Ważne. Każdy adres premium jedną domenę przyjmie tylko jeden raz. Podkreślam: domenę. Czyli jeśli zrobisz drugi projekt na inną podstronę, nie doda. I tu warto sprawdzać samodzielnie raporty błędów, najlepiej eksportować pełny raport, będą tam wyszczególnione powody braku dodania. Jak ominąć limit? Tworzyć domeny/subdomeny przejściowe z przekierowaniem 301 i je linkować. 2. Artykuły i Katalogi premium niestety nie przyjmują https, były pisane w epoce w której wielkie Google nie narzuciło takiego wymogu do stron. Trzeba do nich wpisywać adres http - ufam, że 100% stron z https ma przekierowanie z http. Długości minimum 200 znaków, maksymalnie 800 i w przypadku katalogu jest to chyba 2000 (trochę to niespójne, ale tak ustawione). 3. Ogłoszenia i katalog firm - tu opis minimum 100 znaków, maksymalnie 1000. Tytuł jest minimum 4 znaki. Tak samo jak w przypadku każdego innego adresu jedna domena będzie przyjęta tylko jeden raz. Rozwiązanie jak wyżej: przejściowe strony z 301. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawulon Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 W dniu 10.01.2018 o 05:19, krzys150 napisał(a): Witam, dlaczego tak krótki żywot jest serwisów Premium? Kilka dni dodawałem powolutku, ponad 40 już było, a dziś nic już nie działa Nawet pewnie nie zdążyły się zaindeksować. "Niestety, nie udało się odnaleźć tej strony" Rozwiń Potwierdzam. Jest lipa strony znikają. Linki Zindeksowane w Google, mija 5-10 dni widzę wpisów brak, zostają statystyki. Skuteczność dodawania 80-93 % ale coż tego :-/ skoro potem "Niestety, nie udało się odnaleźć tej strony". Można narobić więcej szkody niż pożytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 taki jest urok wszelkich dodawarek, miejscówki na które spamujemy znikają szybko, po 2-3 latach jak ocaleje 10% to prawie cud udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash4 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 W dniu 13.01.2018 o 09:39, Pawulon napisał(a): Potwierdzam. Jest lipa strony znikają. Linki Zindeksowane w Google, mija 5-10 dni widzę wpisów brak, zostają statystyki. Skuteczność dodawania 80-93 % ale coż tego :-/ skoro potem "Niestety, nie udało się odnaleźć tej strony". Można narobić więcej szkody niż pożytku. Rozwiń Fajnie byłoby gdyby okazwłoka napisał co jest tego powodem...też jestem ciekawy. Rozumiem rok, dwa lata...ale nie kilkanaście dni Wydajny hosting z rabatem 20% - wybierz swój pakiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toto Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 W dniu 10.01.2018 o 12:57, okazwłoka napisał(a): Ważne. Każdy adres premium jedną domenę przyjmie tylko jeden raz. Podkreślam: domenę. Rozwiń Ale czy ta reguła dotyczy wszystkich skryptów? Również Katalog premium? W dniu 10.01.2018 o 07:48, okazwłoka napisał(a): Możliwe, że masz w bazie jeszcze jakieś stare adresy. Napisz na PW kilka przykładowych, sprawdzę to. Rozwiń Rozumiem, że ktoś podesłał jakieś przykłady. Ja trochę patrzyłem, ale nic nie znalazłem. Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. https://docieplanie-poddaszy.pl/ a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Faktycznie katalog premium z tego co kojarzę przyjmuje różne podstrony. Zrobiłem porządek z adresami Premium, nie chciały się usuwać stare adresy. Teraz powinno być ok. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jeśli ktoś się zastanawia nad premium, to można wylicytować od złotówki (na razie brak ofert) Premium + inne usługi (addurl,indeksowanie i inne) tutaj: 1 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 W tym tygodniu dojdzie ponad 300 nowych miejscówek w Premium. Domeny i serwer już czekają 3 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Do godzinki będzie aktualizacja DonLinkage v666 , a w niej: - nowy silnik artykułów (rejestracja + publikowanie wpisów) - powinno być przynajmniej kilkadziesiąt domen na tym skrypcie, będzie udostępniona lista, którą mam (nie szukałem tego za dużo) - możliwość przesuwania na czarną listę adresów z raportu błędów - inne poprawki No i są już gotowe świeżutkie nowe adresy premium (około 300 sztuk): wrzucę je od razu z aktualizacją. OK. WSZYSTKO JUŻ DOSTĘPNE Edytowane 18 Stycznia 2018 przez okazwłoka 2 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toto Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 W dniu 18.01.2018 o 12:51, okazwłoka napisał(a): nowy silnik artykułów (rejestracja + publikowanie wpisów) - powinno być przynajmniej kilkadziesiąt domen na tym skrypcie Rozwiń Ale to jest coś poza pakietem Premium? Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. https://docieplanie-poddaszy.pl/ a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Witam u mnie po aktualizacji do 6.6.6 (szatańska wersja) Projekt nie startuje (zrobiłem kopię bo myślałem, że coś jest nie tak) Edycja Utworzyłem na nowo projekt, i ruszył - być może dlatego, że w nazwie była kropka (?) Edytowane 23 Stycznia 2018 przez stania.info zmiana Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 @up mam aktywne 120 projektów idzie aż miło SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 @stania.info - ciężko powiedzieć czemu nie startowało. Nazwa projektu nie ma wpływu na 100%. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja zauważyłem, że wstrzymany projekt "nr 1" po uruchomieniu nr 2, nr 3 nie chce wystartować po wznowieniu, trzeba wybierać opcje dodawaj od początku a i tak dostaje niższy priorytet. Widać to nawet na Premium , gdzie 2,3, ma szybsze dodania niż 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi