Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

API wczoraj poprawione i jest dostępna aktualizacja. 

Usuwanie wpisów z premium jest dla mnie dość kłopotliwe, w sumie usuwam w krytycznych sytuacjach (potrzebne są raporty). Jak zapłacił to niech już te linki zostaną :) 

• 3 tygodnie później...

@okazwłoka 

Witam, przez kilka ostatnich dni linkowałem kilkanaście nowych subdomen używając: Artykuły Premium nr1 oraz Katalog Premium nr1 i dodało mi tylko poprawnie 4 linki na każdą subdomenę. Jedną subdomenę rozumiem że mogło tak dodać, ale jak zobaczyłem że wszystkie subodemny (kilkanaście ) tak zlinkowało - to zaczynam się zastanawiać dlaczego tak spadła skuteczność na tych prywatnych domenach z Artykuły i Katalog Premium nr1?? Co może być przyczyną?? CZy da się to zmienić???

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

@okazwłoka witam, znow probowalem linkowania 3 domen regionalnych i znow dodano linki do 11 katalogow. Ponawiam pytani o skuteczność dodawania linkow? Czy moze jest jakis problem z tymi silnikami?

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

@okazwłoka 

Nie chodzi mi o darmowe miejscówki. Mam na myśli Artykuły Premium nr1 oraz Katalog Premium nr1 - w tych miejscówkach są prywatne bazy - powinny więc działąć. A jak pisałem po puszczeniu na Artykuły Premium nr1 oraz Katalog Premium nr1 (około 230 domen-jest w tych silnikach)  sukcesem zakończyło się dodanie zaledwie 4 linków....

CZy mam rozumieć że z tych: Artykuły Premium nr1 oraz Katalog Premium nr1 - nie da się już korzystać??? i drugie pytanie: czy w nowym tygodniu dodasz jakieś miejscówki na te silniki???

@Maciejus mam podobny problem z Artykuły Premium nr1 oraz Katalog Premium nr1 oraz innymi miejscówkami PREMIUM. Efekt dodawania wpisów jest bardzo różny dla dokładnie tych samych ustawień kampanii, tzn. raz mam 70% poprawnie dodanych a raz 90% niepowodzeń, @okazwłoka z czego to może wynikać? Problem zaobserwowałem poza wymienionymi powyżej na np. Statystykach SEO, Bazie firm i ogłoszeniach. A co do "uwolnionych" miejscówek premium to już trochę masakra. Z góry dzięki za info :)

Oka 

W dniu 1.06.2018 o 08:54, okazwłoka napisał:

Darmowe miejscówki na razie padły, w nowym tygodniu będą postawione nowe.

Czy te miejscowki o ktorych pisales sa juz postawione? I jak juz beda postawione to czy bedzie mozliwosc powtórzenia tych projektow ktore skonczyly sie dodaniem tylko do 4 domen na okolo 120 dostepnych??? Czy donlink przyjmie powtorne dodanie projektu??

Edytowane przez Maciejus

Oczywiście do nowych miejscówek będzie można dodawać wcześniej "katalogowane" strony. W tym tygodniu będę stawiał nowe.

@okazwłoka Witam, mam prośbę o poinformowanie w tym temacie że nowe miejscówki zostały postawione - i że można już powtórzyć te projekty.

• Like 3

• 2 tygodnie później...

@okazwłoka witam, staralem dzis dodac do artykuły premium 1 i katalogi premium 1 nowe projekty ale nadal ze skutkiem 20 sukces i 90 blad. Stad pytanie kiedy beda dostepne nowe miejscowki o których pisales? I w jaki sposob je pobrac?

Przez weekend doszło do Premium +300 nowych adresów, oczywiście w darmowych Premium jest tego o wiele mniej.