Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Podłączyłem 2captcha w/g Twojego poradnika. Niestety, po wywołaniu Balance pojawia się komunikat $Not Found

Sytuacja jest o tyle dziwna że po utworzeniu konfiguracji pojawiły się w ustawieniach dwa identyczne rekordy:

image.thumb.png.3246e54e04ecd77e6152fffa44707824.png

Donek był aktualizowany z linku który podałeś i chyba cos jest nie tak z instalacją bo także nowa opcja "Podgląd zadań" jest czystą kartą zawierającą tylko tytuł.

Jeden można usunąć, jest wszystko ok. Żeby tu sprawdzić balance trzeba usunąć na moment in.php z adresu. Ale in.php musi zostać, żeby to prawidłowo działało.

Co do czystej karty to pewnie problem z utworzeniem pliku na serwerze, trzeba dać większe uprawnienia na publiczny folder.

Brakuje mi pewnej drobnej funkcjonalności w DL.

Czy można przy nazwie grupy projektu dodać datę i czas ostatnio wykonanej przez DL czynności dodania w tej grupie?

Chodzi mi o to, że staram się co jakiś czas w miarę równomiernie czasowo linkować swoje strony (grupy projektów),
ale już się pogubił, którą grupę projektów kiedy ostatnio linkowałem.   

Da się :)  Dorobię na następny raz.

A teraz aktualizacja 6.8.3:

DonLinkage 6.8.3 ::: 18/06/2019
  • nowy silnik księgi gości
  • poprawki
  • Like 1

Oka, pytanie za 100 pkt. :)

Gdy Donek wysyła wpisy do zaplecza premium (katalogi strony itp) czy musi przedstawiać się swoim IP z licencji? Zmieniamy konfigurację naszych łącz z uwagi na dodanie łącza zapasowego i dostałem pytanie od admina w sprawie rutingu maszyny na której stoi Donek.

Kubek

U mnie natomiast się coś zacieło przy wchodzeniu w projekty...cały czas mam włączony PHP 7.2

Fatal error: The file /engines/premium_artykul1.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5.3 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0

Edytowane przez Hauron

3 godziny temu, Hauron napisał:

was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5.3 and cannot run under PHP 7.1 or later

Masz wyjaśnione dlaczego. Przejdź na PHP 7.0 lub czekaj, aż @okazwłoka zakoduje ioncubem dla wyższych wersji PHP.

Edytowane przez dudekm

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

Tak, pomieszały się silniki ze starej wersji z nową.

Problem został rozwiązany i teraz wystarczy się wylogować i zalogować ponownie.

@kubak - można spokojnie zmieniać. Wszystko się samo przestawi i nie będzie problemu.

Dnia 20.06.2019 o 10:07, okazwłoka napisał:

Tak, pomieszały się silniki ze starej wersji z nową.

Problem został rozwiązany i teraz wystarczy się wylogować i zalogować ponownie.

@kubak - można spokojnie zmieniać. Wszystko się samo przestawi i nie będzie problemu.

Pytanie techniczne @okazwłoka :

Wywaliłem fotpirnty z harvestera dla silników które mam zainstalowane ale nie chce ich harvestować..po twojej aktualizacji dostaliśmy do detektora duzo adresów za co dziękujemy :) Moje pytanie jest takie czy bez fotprintów w harvesterze detektor sobie poradzi z obróbka tych adresów? 

U mnie mimo wersji PHP 7.2.19 także wywala w logach

PHP Fatal error:  The file /var/www/html/engines/premium_artykul1.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5.3 and cannot run under PHP 7.1 or later

Dodatkowo od kilku dni w projektach nie widać formularzy:

image.thumb.png.79df70566aa7898556dc68e41cc3a7d6.png