Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz częściej mam pytania (wcześniej nie było zainteresowania) dotyczące pisania własnych silników.  Otóż za niedługo (za około 2 tygodnie) zacznę przygotowywać dokumentację związaną z pisaniem własnych silników dla DonLinkage - dzięki temu będzie można ogarnąć własne miejscówki (nawet pojedynczo np. jakieś serwisy z ogłoszeniami czy cokolwiek innego), co jest niezbędne teraz w dobrym SEO.

Do tego oczywiście będzie rozbudowywana baza Premium.

• Like 1

10 minut temu, okazwłoka napisał:

Zamień w adresie donlinkagev6 na na donlinkage_php7

Dzięki zainstaluje jeszcze raz..

Zrobiłem też czystą instalację ze starej wersji.. i tam nadal jest jakiś błąd. Kilka silników jest zduplikowanych mają co prawda inne numerki ale odinstalowanie któregoś wywala całą baze..

@okazwłoka A patrzyłeś coś do generatora tekstów? Zgłąszałem problem wyżej, a po aktualizacji niestety nic się nie poprawiło.

Sprawdzarka proxy teraz wydaje się OK i odwołuje się do dobrego adresu, aczkolwiek i tak żyje swoim własnym życiem. Postawiony Squid, prywatne IP a i tak raz oznacza je jako zablokowane w google (gdy wchodzę na nie ręcznie to żadnej blokady nie ma) po czym po jakimś czasie pokazuje że jest OK, po czym znów że zablokowane. Rzecz się dzieje nawet jeśli monitoring jest wyłączony, i dodam IP które od kilku miesięcy nie było używane do niczego w google. Z automatu pierwsze sprawdzenie i pokazuje, że jest blokada.

@okazwłoka dziękuje za dodanie info "Ostatni sukces" do projektu :) 

Ale niestety nie dział to prawidłowo tzn. wszystkie projekty (również te zatrzymane) pokazują dokładnie tą samą datę i godzinę.
To data i godzina ostatniego dodania w którymkolwiek projekcie ale podawana dla wszystkich projektów. 

Tak, zauważyłem to też u mnie. Będę to poprawiał w wolnej chwili i zrobię aktualkę.

Generator tekstów właśnie sprawdzam.

Teraz już pokazuje ładnie ostatnie sukcesy lub ich brak we wszystkich grupach :) 

Natomiast popsuła się data ostatniej modyfikacji projektu (albo nie działała tylko nie zwróciłem na to uwagi wcześniej? )

Zapomniałem zmienić status grupy projektów na aktywny a i tak zaczęło dodawać do Premium ;) 

Edytowane przez Hauron