Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj podmieniam sporą część bazy Premium, sporo odejdzie, sporo przyjdzie.

Teraz w grudniu wprowadzę w końcu ten monitoring rozszerzony, który planowałem we wrześniu wprowadzić :) 

Będzie też "kilka" poprawek i będziemy w końcu robić coś z weryfikowanymi bazami, bo na bazach publicznych jest słabiutko.

Gdyby ktoś jeszcze się nie zdecydował, to jes teraz spora obniżka (jeszcze dzisiaj, z kodem blackfridayowym ), zakup donlinkage+ ocrdl + 1mc premium wychodzi tak:

2ebc78ba7283efe95e60a25a8f2790b0.png

• Like 2

W dniu 30.11.2021 o 10:28, okazwłoka napisał:

Teraz w grudniu wprowadzę w końcu ten monitoring rozszerzony, który planowałem we wrześniu wprowadzić :)

czekam :) fajnie gdyby oprócz pozycji była tez informacja o konkretnej podstronie która tą pozycję zajmuje...

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Wracam do tematu donlinkage po kilkumiesięcznej przerwie. Mam trochę rzeczy zapisanych do zrobienia :)

Nie da się uniknąć aktualizacji silników, żeby nie aktualizowało trzeba sobie silnik zapisać pod inną nazwą.

Edit. I ważna rzecz z którą tu w sumie przyszedłem: zaktualizowana została baza Premium, zostało podmienionych mniej więcej 800 adresów.

Edytowane przez okazwłoka
  • Like 1

• 4 tygodnie później...
2 minuty temu, Pomyslowy napisał:

Tak z czystej ciekawości: próbował ktoś ostatnio dodawać za pomocą Donka do publicznych miejscówek? Jest sens? (oczywiście przy założeniu, że wykupię trochę proxy i trochę pakietów do rozwiązywania captchy).

Coś tam zawsze się uda dodać. Ale czy to ma sens to zależy?
Dla dywersyfikacji tak.  

• Thanks 1

W tym roku ciężko idzie praca przy donlinkage, cały czas coś się dzieje. W kolejce czeka kilka zmian i w końcu chciałbym to wszystko ładnie wprowadzić.

Tak, mam o tym już informację. Dzisiaj raczej już mi się nie uda tego naprawić, ale jutro najpóźniej powinno się udać.

• Thanks 1

• 3 tygodnie później...
W dniu 25.04.2022 o 12:35, okazwłoka napisał:

jutro najpóźniej powinno się udać.

Nieśmiało się przypomnę :D chyba, że była jakaś aktualizacja i przeoczyłem :)

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Faktycznie nie dałem znać, ale nie widzę żadnych problemów ze sprawdzaniem pozycji. Myślę, że tu o ustawienia się rozbija, ja mam np. tak:

2122eef31d4ec8f4c2bdf28ae287903a.png

Oczywiście proxy zamiast dedykowane można zaznaczyć wybór z listy.

Prosiłbym o przesłanie na mali lub PW dostęp do panelu donlinkage, zobaczę na żywym przykładzie co się dzieje.

PS. W końcu w tym tygodniu przydałoby się wprowadzić ten nowy panel monitoringu, bo czeka już od miesięcy, a mam tam tylko małą rzecz dopisać.