Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

@lukash4 - czy to v6 najnowsza wersja? Jeśli v6 to zobacz jeszcze po wyłączeniu edytora czy link jest prawidłowy (czy coś tam się czasem nie wstawia). Rozumiem, że mojadomena.pl to domena na której masz DonLinkage.

Potrzebowałbym dostęp żeby to sprawdzić dokładniej, jeśli możesz podeślij dostęp ftp na mail.

Dzisiaj zostaną udostępnione dwa nowe silniki:

- silnik obsługujący wordpress przez xmlrpc (między innymi wordpress.com i inne web2.0, własne zaplecza na wordpress)

- silnik wysyłający wpisy za pomocą maili (na przykład publikowanie wpisów na blogger).

Panowie na jakim hostingu macie postawionego donka? Bo na Linuxpl chodzi tak sobie od miesiąca i jeszcze żadnego projektu nie skończył udanych dodań mam może ze 100

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Oka, jest chyba mały błąd w opcjach samopodlinkowania,

gdy w treści użyje linku korzystając z %link% abu podpiąc linki z listy linków to w utworzonym wpiscie na WP pod treścią donek dorzuca w formie tekstowej jeszcze jeden link ?!

Kubak

@warol - z tego co wiem to na jupe z dzielonych chodzi przyzwoicie, ale ogólnie polecam instalację donlinkage na jakimś tanim vpsie. Bo na dzielonych to różnie bywa - dzisiaj może fajnie chodzić, a jutro przycinać.

@kubak - sprawdziłem. jest błąd. dziś poprawię.

Dobrze jakby było przynajmniej 1gb ramu. procesor 1-2ghz bez problemu wystarczy. Polecam instalację vesta panel - wtedy na defaultowych ustawieniach donlinkage chodzi bez zarzutów (jedynie trzeba zmienić max_execution_time z 30 na 90).

Jak potrzeba mogę podesłać instrukcje jak zainstalować vestapanel.

@okazwłoka przepraszam za spam ale mógłbyś sprawdzić PM? Próbowałem też skontaktować się poprzez mail ale bez efektu a pilna sprawa. Dzięki!

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Ok, wczoraj wróciłem z urlopu stąd nie było żadnego kontaktu. Już czytam i odpisuję na maile.

Edit. Zrobiłem przed momentem aktualizację silnika premium artykułu nr1 - przy dłuższych tekstach nie było sukcesów. Dorobione zostało obcinanie tekstu w przypadku dłuższych tekstów niż 1000 znaków.

Edit2. Z tego co widzę serwer na którym trzymam pocztę zaliczył chwilowego (mam nadzieję) pada - nie mogę na razie odpisywać na maile. Jak tylko serwer powstawnie pójdą maile.

Edytowane przez okazwłoka

Jak potrzeba mogę podesłać instrukcje jak zainstalować vestapanel.

Nie tylko podesłał instrukcję ale i zainstalował wszystko :) Support super. Na vps chodzi szybko.

Jednak mam problem z pocztą "Brak włączonego imap na serwerze" próbowałem wszędzie więc chyba to nie wina serwera

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?