Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Wysłałem swoje linki z Donka do indeksowanie.i4a.pl wszystko pięknie się dodało i ładnie zaindeksowało, ale.... nowej porcji linków nie mogę już przesłać 

Ilość linków oczekujących na wysłanie: 0

W panelu Indeksowanie ilość linków z Donka nie zmieniła się ani nowy folder nie został utworzony..

Oczywiście mam pakiet wykupiony i jest on aktywny.

Zaznaczyłem ptaszka w Donku w odpowiednim miejscu przy projektach - teraz wysyła linki po jednym. Natomiast linki, które Don zdobył w międzyczasie nie są dodawane. Mogę to zrobić już tylko ręcznie? Żeby Don nie wysyłał pojedynczych linków mogę zmienić w cronie odstęp w minutach na większy?

W panelu indeksowanie  każdy nowy folder z linkami nazywa się tak samo : DonLinkAge. Może dałoby się zmienić to na nazwę projektów z Donka? 

Druga sprawa:

zauważyłem, że plik /crons.php co jakiś czas przechodzi na stronę którą tam gdzieś wylistował i zamiast się odswiezać siedzi na jakieś chińskiej stornie czy innym forum :)

Tak, trzeba tamte linki ręcznie wrzucić. Dokładnie, żeby wysyłał po więcej linków wystarczy ustawić rzadziej crona.

Dodam opcję nazywania po projektach.

Co do drugiej sprawy, podczas testowania musiałem zostawić w którymś z szablonów wyświetlanie odwiedzonej strony.

Już za moment dojdzie 300 nowych miejscówek Premium. Być może jeszcze w tym tygodniu o ile zdążę pojawi się dodatkowo 1000 nowych miejscówek premium, czyli w sumie będzie grubo ponad 2 tysiące.

edit. ok już są. na ten moment jest około 1200.

Edytowane przez okazwłoka
  • Like 1

3 godziny temu, okazwłoka napisał:

Już za moment dojdzie 300 nowych miejscówek Premium. Być może jeszcze w tym tygodniu o ile zdążę pojawi się dodatkowo 1000 nowych miejscówek premium, czyli w sumie będzie grubo ponad 2 tysiące.

edit. ok już są. na ten moment jest około 1200.

w jakich kategoriach pojawiły się nowości? ;)

Wybacz, ale nie mam pojęcia o co pytasz :) Pojawiły się adresy w premium (tam są 4 skrypty, piąty jest jeszcze w produkcji).

Zapraszam do skorzystania z promocji na Premium. Mamy prawie 1200 stron w premium, oprócz tego codziennie nowe adresy z freshscraper.i4a.pl, pakiet indeksowania i pakiet synonimów. Teraz jest promocja 100 zł netto na 3 miesiące:

https://i4a.pl/?p=premiumDonLinkage

Oprócz tych prywatnych w premium nie ma różnicy do do obsługiwanych skryptów. Ogólnie powoli idziemy do przodu z obsługą nowych skryptów.

1 godzinę temu, okazwłoka napisał:

Wybacz, ale nie mam pojęcia o co pytasz :) Pojawiły się adresy w premium (tam są 4 skrypty, piąty jest jeszcze w produkcji).

Pytałem właśnie w jakich skryptach te nowe miejscówki? We wszystkich czy np. w wartości? statystykach? itd.

Oka, odnoście dodawania do Premium na wersji obecnej i dwa numery wstecz mam problem następujący:

Artykuły Premium nr1 - brak dodań, tylko błedy

Katalog premium nr 1 - dodaje do około połowy

Statystyki SEO - brak dodań, tylko błędy

Wartość strony - brak dodań, tylko błędy

Jak to ugryźć ?

Kubak

• 2 tygodnie później...