Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

@okazwłoka dzieki za info. Chcialem jeszcze poprosic o krotka instrukcje jak korzystac z modulow harvestera i detekcji.... zaktualizowalem bazy i w detektorze mam ponad 105037 adresow. Co z tym mam zrobic? Czy masz jakies filmiki jak i co robic, a moze jakas skrocona instrukcje obskugi...

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Nie bardzo jest z czego zrobić instrukcję, myślę że tam wszystko jest jasne. Poszczególne moduły/zadania uruchamia się w konfiguracja->crony. 

Sporo informacji jest na stronie donlinkage.i4a.pl

Czy ktoś ma ostatnio problemy z blokowaniem crona na Hekko? Wiem, że firma  nie lubi Donka ale dotychczas chodziło. W ostatnich dwóch dniach "System wykrył przerwane procesy na serwerze.....". Kombinuje różne ustawienia z czasem wywołań crona ale bez sukcesów.

Edytowane przez adrians2

www.lodzpozycjonowanie.com.pl - Agencja Interaktywna

To aż dziwne, że hekko jeszcze nie kazało Ci wywalić Donka z ich serwera. Ogólnie lepiej się przenieść na vps i z głowy problem.

• 2 tygodnie później...

Czy ktoś może mi polecić jakiś hosting pod donka bo hekko się obraziło i przerywa procesy teraz to masakra nic nie da się dodać przez donka - tylko nie vps chyba że jakiś tani. Na czym macie postawionego DLA ? Czy gbzl da radę ?

Edytowane przez tur77ek

Czy ktoś może mi polecić jakiś hosting pod donka bo hekko się obraziło i przerywa procesy teraz to masakra nic nie da się dodać przez donka - tylko nie vps chyba że jakiś tani. Na czym macie postawionego DLA ? Czy gbzl da radę ?
Na blutu donek mi śmiga bez większych problemów

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Cytat

Na blutu donek mi śmiga bez większych problemówemoji6.png

Pamiętaj tylko jedno Kuba na blutu i swhosting ma poblokowane różne porty co znaczy, że proxy innymi portami jak standardowe (80:8080, inne) będą  blokowane. Wiem bo gadalem z nim na ten temat kiedy zauważyłem ze systemie monitoringu proxy nie dzialają a realnie są żywe.

Póżniej bedziecie szukać przyczyny. Dodatkowo wystarczy jedno abuse jeśli proxy nie bedą wlaczone, lub zapomnisz ( za na przykład próbę rejestracji na Wordpress) i z blutu Kuba Was wywali, to niepodlega nawet dyskusji. Oczywiście jeśli pracujecie tylko z prywatnymi miejscówkami to mowy o abuse nie ma.

Ciężko, bo ostatnio sporo się namieszało na rynku hostingów. Najlepiej vps, na hitme.pl jest tanio i akceptują DonLinkage.

Obecnie najlepiej wspomagać się odblokowywaniem proxy na przykład za pomocą 2captcha.com. Jutro wrzucę poradniczek jak to zrobić w Donlinkage (dzisiaj mnie przy kompie praktycznie nie będzie).