Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

DonLinkage obecnie słabo wykorzystuje Captcha i osobiście na projektach nie korzystam z zewnętrznego. Zewnętrzny 2captcha.com mam do odblokowywania zapytań do Google.

Co do Captcha to mam u siebie  2captcha.com i ku mojemu zaskoczeniu zauważyłem, że w ogóle nie ubywa mi środków.
Kiedy sprawdzam "Balance" cały czas mam równo 10 dolców. 

Wprawdzie DL jest mało obciążony i korzystam z proxy, ale czy to możliwe/normalne, żeby przez ponad miesiąc korzystanie nic nie ubyło?    

Tak, to ta opcja. Za jakiś czas będę weryfikował na obsługiwanych silnikach występujące Captcha, bo nie robiłem tego od dłuższego czasu.

Cześć. Od czasu aktualizacji własnego zaplecza na Wordpress w wersji 5.0 mam problem z dodawanie wpisów. Skuteczność spadła do zera a w raportach pojawiają się:

• Brak możliwości publikowania wpisów
  • Brak formularza / błędny skrypt

Po przejściu na wersję 6.7.2 także nie działa.

Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł lub sugestię poproszę o podpowiedź.

Kubak

Włącz logowanie ze szczegółami w opcjach projektu i może coś się wyjaśni. Czy dodajesz jako wordpress czy jako wordpress przez xmlrpc? 

Będę musiał przetestować bo nie wiem czy nie trzeba będzie przełączać na stary edytor. Najlepiej dodawać przez skrypt xmlrpc.

Witam, Używam DonLinka od jakiegoś czasu. jestem średnio początkujący. Korzystałem cały czas z baz domen dostępnych w DonLinku ale przyszedł już czas żeby dodać do DonLinka jakieś nowe miejscówki. Koledzy czy odsprzedacie jakieś 200-500 adresów  (a moze masz więcej??) które mógłbym wgrać do DonLinka żeby następnie dodawać do nich moje linki?? Mogą to być fora, księgi gości czy inne Wordpresy tak żebym mógł to podpiąć pod  DonLinka. Oczywiście zapłacę za taką listę.

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.