Skocz do zawartości

DonLinkage v6 - całkiem nowy polski seosoft do pozycjonowania, linkowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, nigraS napisał(a):

A czy indexowanie działa? miałem na miesiąc wykupione i podpięte pod Donka, lecz nic nie zauważyłem - jak bym nie miał indexowania aktywnego - choć niby był, bo były widoczne zmiany, ale tylko ilościowe - ile zostało punktów do wykorzystania.

Działa bardzo dobrze, i na razie to lider indexerów w Polsce za około 2 tygle kolejna aktualizacja 

Miesiąc to bardzo krótko, mam klienta który na początku roku zaufał mi na mocną frazę i aktualnie jest TOP 5 za 6-8 razy taniej niż dotychczas płacił, tutaj potrzebny jest czas, nauka i wyciąganie wniosków 

NP indexer jednego dnia wciągnie ci ciulowe linki, a zostawi z mocnych miejscówek by przy drugim podejściu zachować się odwrotnie ;)

Edytowane przez Herkules
  • Thanks 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

W największym skrócie to jest linkowanie. Czyli tworzą się strony, na których umieszczane są linki i zapraszane są tam boty googla. W przypadku addurl tak to działa jak tutaj: http://xn--okazwoka-bpb.pl/index.php/2019/06/10/google-addurl-wciaz-dziala-wyprobuj-za-darmo/

• Thanks 1

3 godziny temu, nigraS napisał(a):

A jak działa indexrer? Bym mógł zrozumieć co się tak na prawdę dzieje z linkami wysyłanymi do systemu.

Pomyśl o Google jako o urzędniku, który jest zalewany setkami wniosków, niektóre rozpatrzy za 3-06 miesięcy a o niektórych zapomni, Indexer ma wpłynąć na tempo ich rozpatrywania ;)

Czyli jak Google ma każdego dnia wrzucić do siebie miliardy linków to czasem nie daje rady ich ogarnąć ze swoją armią, indexer próbuje go wspomóc 

• Thanks 1

W dniu 19.08.2024 o 16:01, Herkules napisał(a):

Działa bardzo dobrze, i na razie to lider indexerów w Polsce za około 2 tygle kolejna aktualizacja 

Miesiąc to bardzo krótko, mam klienta który na początku roku zaufał mi na mocną frazę i aktualnie jest TOP 5 za 6-8 razy taniej niż dotychczas płacił, tutaj potrzebny jest czas, nauka i wyciąganie wniosków 

NP indexer jednego dnia wciągnie ci ciulowe linki, a zostawi z mocnych miejscówek by przy drugim podejściu zachować się odwrotnie ;)

Piszesz o "indeksowanie" czy "addurl" bo są dostepne dwie usługi...

45 minut temu, lukash4 napisał(a):

Piszesz o "indeksowanie" czy "addurl" bo są dostepne dwie usługi...

Obywa testowałem pierwsze 40% (co jest nieżle w tej cenie)  drugi droższy lider wyniki podałem

Nowy test za 10 dni ;) 

38 minut temu, nigraS napisał(a):

A przypadkiem czy indeksowanie nie idzie właśnie od addurl po ich API?

Skorzystasz się dowiesz, nie liczcie że wam od razu przyjdą efekty realny czas 2-3 miesiące plus milion czynników przy tym które musicie uwzględnić 

• Thanks 1

2 godziny temu, nigraS napisał(a):

A czy raz dodany link warto ponownie zgłaszać co X miesięcy?

Po testach indexerów powiem ci tak, że raz fajnie mielą jeden rodzaj linków, by przy drugim podejściu je olać ;) Ja np czasem po 2 razy miele 

• 1 miesiąc temu...

W sumie nie jest to niezbędne, ale jeśli jeszcze kilka osób za takim wynalazkiem się opowie, to chętnie dodam :)

• 2 tygodnie później...

Myślałem w sensie, aby ręcznie dodawać linki z sukcesów do indexatora, gdyż jak idzie z automatu to wchodzą wszystkie linki również takie które w rzeczywistości nie działają lub nie mają odnośnika do pozycjonowanej strony czy to przez niezaakceptowany/usunięty wpis, czy przez wymóg zalogowania się.

Gdyby była możliwość eksportu po dacie łatwiej byłoby dodawać linki.