Skocz do zawartości

Czy DMOZ się jeszcze liczy ?

Studenciak

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjmujac ze niektore lepsze katalogi wnosza pozytywne sygnaly dla Googla  (  co szczegolnie w pozycjonowaniu lokalnym widac)  , chcialem was spytac o to jak postrzegacie katalog DMOZ . Czy macie jakies pozytywne doswiadczenia  ? Oczywiscie nie licze na topy jednym takim linkiem.....

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Sam kiedyś byłem tam moderatorem, teraz zostali głównie moderatorzy głównych kategorii.Jednak czy warto się starać o wpis tam?Chyba nie, gra nie warta świeczki tym bardziej że jak wpis w jakiejś podrzędnej kategorii to będziesz czekał z 6 miesięcy na jego akceptację, a możesz też wcale się nie doczekać.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zrezygnowałem bo raz brak czasu, a drugi raz często było tak że moderator kategorii nadrzędnej miał jakieś ,,ale,, typu jak on dodał stronę co nie powinna być dodana to było ok, a jak ja zaakceptowałem coś co jemu się nie spodobało wywalał.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności