Skocz do zawartości

Domena blogspot.com a filtr

camper23

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanie. Domyślam się,że subdomenę z blogspot łatwiej wybić w google niż nową domenę. Mam rację?

Z blogspotem jest tak że posty wchodzą w top 10 praktycznie po paru godzinach, by po jakimś czasie wylądowac poza top50.

lepszym rozwiązaniem wydaje się jednak własna domena.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

Jeszcze jedno pytanie. Domyślam się,że subdomenę z blogspot łatwiej wybić w google niż nową domenę. Mam rację?

Indeksują się bardzo szybko , natomiast nie zauważyłem żeby łatwiej było wypozycjonować blog czy post na blogspocie niż w  "normalnej" domenie.

Z drugiej strony troszkę ciężko zbanować domenę. Pamiętaj, że ilość blogspotowych blogów jest ogromna i wątpię by czytali teksty od deski do deski w poszukiwaniu spamu.

niby tak, ale kiedyś testowałem indeksowanie linków blogspotami, założyłem blogspoty, kilka kont, nazwy total neutral,wrzuciłem kilka artów, index prawie od razu, kolejne artykuły zawierały kilkadziesiąt linków <link>link</a> i el doopa tych stronek nie znajdziesz w indeksie jakby ktoś ustawił noindex, następne wpisy bez linków też się nie indexują, więc wielki brat patrzy

następne wpisy bez linków też się nie indexują, więc wielki brat patrzy

jasne, że patrzy, a na własnym podwórku przychodzi mu to wyjątkowo łatwo ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Z blogspotem jest tak że posty wchodzą w top 10 praktycznie po paru godzinach, by po jakimś czasie wylądowac poza top50.

lepszym rozwiązaniem wydaje się jednak własna domena.

Mam nadzieję,że tak nie będzie w moim przypadku, bo po 2 tygodniach już jestem dosyć wysoko ;0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności