Skocz do zawartości

Skuteczność oprogramowania w pozycjonowaniu, które najlepsze?

Prime

Rekomendowane odpowiedzi

:)

Zacznij od GSA, to najlepszy wybór na początek (mnóstwo opcji, mnóstwo skryptów, mnóstwo wymagań),  masz demo w pełni funkcjonalne.

Zobaczysz,czego Ci potrzeba (listy, proxy, dekapczery) i ocenisz z grubsza czy podołasz (umiejętnościami i budżetem).

Ps. A SB też w kolekcji trzeba mieć. Obowiązkowo :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Każde narzędzie ma swoje indywidualne zastosowanie i każde w obecnej chwile się nadaje i jest skuteczne w tym co robi.

Chodzi o to że trzeba umieć je wykorzystywać bo potem tylko słychać że xr, gsa czy swl nie działa

Działa wszystko tylko trzeba wiedzieć do czego i jak

Marketing internetowy dla firm

Musisz się określić do czego konkretnie ten soft ma slużyć. Naparzania komentarzy? profili? tworzenia zaplecz? a może jakiś "kombajn"? z Twoich wypowiedzi wynika, że raczej to ostatnie... ale z mojego małego doświadczenia już wiem, że najpierw musisz wiedzieć co i jak zautomatyzować, a:

dopiero później szukać softu pod konkretne rzeczy które chcemy zautomatyzować i przyspieszyć. Nigdy na odwrót.

Czyli nic nowego nie wniosłem do dyskusji, ale taka prawda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności