Skocz do zawartości

Dodawarki katalogowe

Igns

Rekomendowane odpowiedzi

J/W czy znacie jeszcze jakieś dobre dodawarki oprócz:

dodawarka.info i linkiseo.pl

Obecnie jestem w fazie testowania i szukam najlepszego narzędzia.

Pozdrawiam

Tu miała być sygnatura...

nie znam dobrych dodawarek i zaprawde powiadam Tobie klawiatura i własne łapki to najlepsza dodawarka

Tą metode akurat już znam :( teraz szukam innej niż ;)

Tu miała być sygnatura...

Jeżeli sam czegoś nie zrobisz to nie licz na to że ktoś lub coś zrobi to lepiej od Ciebie. Chyba ze nie zanasz sie zupełnie na SEO i zdajesz sie na kogoś skrypt, co do ktorego też nie ma nigdy pewności jak on naprawde działa.

Napisales to pod moim postem wiec pewnie te uwagi sa do mnie ...

To co robie robie swiadomie i ja decyduje o tym jak ma byc.

Dokladnie w SEO sie nie orientuje tak samo jak SEO nie orientuje sie w tym co ja robie. SEO jest nieobliczalne tak samo jak jego uzytkownicy. Co to jest SEO ?? Podaj definicje.

Nic i nikt nigdy nie dziala tak dobrze jak nam sie wydaje. Ja wiem ze idealizuje ale zycie nalezy sobie upraszczac bo i tak kazdy z nas dostanie kiedys kopa w d..e i g..no z tego bedzie.

Po 3 latach doswiadczen wiem jedno ze spam (w pewnym sensie) musimy zaakceptowac i przywyczaic sie do niego a pene poglady zachowac dla siebie.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności