Skocz do zawartości

Wyszukiwanie domen z historią

Glaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

chciałbym zapytać czy macie jakiś w miarę prosty sposób na wyszukiwanie domen z historią, z tego co czytałem, to jednym ze sposobów jest wyciągnięcie z MS listy domen z linkowanych na dane słowo kluczowe i następnie sprawdzenie SB, które z nich są "żywe", ale może ktoś ma jeszcze jakiś inny, prostszy sposób?

Z góry dziękuję za pomoc :)

i następnie sprawdzenie SB, które z nich są "żywe",
To nie gwarantuje 100% weryfikacji czy domena nie jest wolna/zajęta, bo są też takie, które "nie działają online" choć są zajęte.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@UP > Działa...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Okej, to, że działa to wiem :) mam jeszcze jedno pytanie, na co zwracacie uwagę szukając takich domen? Większość z aftermarketu np. nie ma praktycznie linków przychodzących, na co dodatkowo patrzeć przy wybieraniu takiej domeny, chciałbym spróbować je przekierować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności