Skocz do zawartości

Małe błędy w url strony w Google

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, jako, że to mój pierwszy post, a nie mogę stosować adresów url to będzie troszkę ciężko mi wytłumaczyć o co mi chodzi, ale się postaram.

Mam taki problem, że Google zaindeksował wiele podstron, które "nieistnieją" dla moich podkategorii.

Struktura mojej strony to nazwa strony łamana na pl potem łamane na dzial i łamane na poddzial i na koncu html.

Google poindeksowal zamiast pl jakies inne zmienne typu en ru sv a reszta linku pozostala bez zmian.

I jak to teraz zrobic zeby wskazac dla Google ze link z pl jest poprawny a nie z np. ru - na razie na stronie mam wylaczona obsluge jezykow i wchodzac na strone ru i tak jest pl

Jak to zrobic zeby zmienic adres url i nie stracic pozycji w google?

z gory dzieki za pomoc

Problem w tym, że jak korzystam z pliku .htaccess i używam komendy

Redirect 301 /link_do_strony_z_jezykiem_ko caly_adres_strony_wraz_z_nowym_linkiem_pl

to wchodząc na moją główną stronę od razu mi przechodzi do linku pierwszego, nie mam pojęcia dla czego tak się dzieje, ktoś ma jakiś pomysł ?

czyli coś takiego nie działa: 

Redirect 301 /ko/moj-produkt.html https://moj-sklep.pl/pl/moj-produkt.html

a co się dzieje jak wejdziesz na sklep na produkt ?

https://moj-sklep.pl/ko/moj-produkt.html

może masz jakoś  włączone wykrywanie języków  ?

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

30x <jak zresztą i inne  nagłówki>,  to nic innego jak nagłówek w odpowiedzi na żądanie HTTP, więc nie ma żadnego rozróżniania, czy pochodzi z  htaccess, czy też z "PHP", ASP itd....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności