Skocz do zawartości

Google za friko reklamuje moją strone

joe_hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Zdarzyło się komu tak? - kupiłem 2 miechy temu voucher założyłem konto no i fajnie reklamy się wyświetlały, voucher się skończył i o koncie zapomniałem. A tu dzisiaj patrzę jakiś niesamowity skok oglądalności mojej strony, no myślę se no chyba wskoczyłem na pierwsze miejsce w google, sprawdzam a tu... ;) moja reklama adwords, co to google za friko już wyświetla reklamy!? a najlepsze to jest to ze zapomniałem hasła do tego konta ;/ i nie mogę sprawdzić co się tam dzieje czy ja jaki kupon dodatkowy od google dostałem czy co!?

nie jestem prawdziwym Polakiem bo prawdziwy Polak zna się na wszystkim...

odpowiedz jest prosta :D

Reklamy przez jakis czas nie wyswietlaly sie, bo google poblokowalo voucherowcow - a teraz ta blokada zostala zdjeta. Mialem juz tak kilka razy. Dojdzie do konca limitu konta naladowanego voucherem i reklamy przestana sie wyswietlac - nic za darmo :>

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

no po całonocnym kombinowaniu w końcu przypomniałem sobie hasło do tego konta :D i co...

myśle ze ta promocja jest z spowodowana nowym regulaminem google, bo zaraz po zalogowaniu wykakuje mi komunikat czy zgadzam sie na nowy regulamin, a na koncie faktycznie ponad stan ~250 zł - i na pewno nie jest to 30 funtów

nie jestem prawdziwym Polakiem bo prawdziwy Polak zna się na wszystkim...

Miałem taką sytuację jak home rozdawał vouchery. Wydałem całą kasę, ale po miesiącu też zauważyłem skok i wejscia z reklam google, ale było to spowodowane tym, że Google przydzieliło mi trochę pieniędzy za fałszywe kliki i automatycznie wznowiło kampanie.

• 2 tygodnie później...

Miałem to w innej sytuacji na koncie ładowanym przelewami (bez voucherów)

Wszedłem na konto, zmieniałem ustawienia i nagle reklamy znów zaczeły się wyświetlać.

Oczywiście naliczało opłaty ale juz poniżej tego co mialem wpłacone bo konto miało stan zerowy.

No cóż czasami ta się zdarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności