Skocz do zawartości

Problem z indeksacją linków przychodzących

ojciec17

Rekomendowane odpowiedzi

gratuluje poziomu

Poziom jest niezmienny od lat... materiały szkoleniowe również :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli podstrony na których masz linki są w indeksie, to ok. Google do nich dotarło i o nich wie.

Podlinkowywać mógłbyś gdyby tych podstron nie było w indeksie, skoro są to już bardziej w indeksie nie będą.

Wynikami komendy "link:" się nie przejmuj, bo od dawna nie zwraca sensownych wyników, na jej podstawie można wyciągnąć błędne wnioski.

Ok. Ale Search Console nie wskazuje mi żadnych linków. Nie wiem, czy czekać aż się dane odświeżą czy co ?

SEOwiedzacy-pozycjonowanie-lokalne-szerokie.png.25e00a740d5ab754a026e5e3ed42d6dd.png

....

Linkowanie rotacją na miejscówce, gdzie umieszczony jest link sprawia, że obrywa domena na której link się znajduje, tym samym osłabia się miejscówkę. Miejscówki jeśli już to dopala się 1-5 linkami stałymi, a nie rotacją.

....

Mega bzdura!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Szokujące jest że jesteś od 2009 roku na PIO i nie odkryłeś że Google nie rozróżnia linków rotacyjnych od stałych , no i dziwi mnie brak rekcji na te bzdury od innych "wyjadaczy" - załamka

Marketing internetowy dla firm

Xann ty jesteś na forum od 2004, a takie bzdety wypisujesz jakbyś się przed miesiącem zarejestrował. Zdziwiłbyś się co Google rozróżnia. Najlepsze jest to, że pierw piszesz, że e-weblink nadaje się do depozycjonowania, a chwilę późniejsz piszesz, żeby nim miejscówki lecieć. MISTRZ!

Xann ty jesteś na forum od 2004, a takie bzdety wypisujesz jakbyś się przed miesiącem zarejestrował. Zdziwiłbyś się co Google rozróżnia. Najlepsze jest to, że pierw piszesz, że e-weblink nadaje się do depozycjonowania, a chwilę późniejsz piszesz, żeby nim miejscówki lecieć. MISTRZ!

Powiem Ci tak, jak SWL można wykorzystać do:

• dopalnania
  • indexowania
  • pozycjonowania
  • depozycjonowania

Tą tajemną wiedzę jak to robić posiadają nieliczni patrząc na dzisiejsze statystyki wejść jakieś 300 osób

ps. ale żebyś już nie musiał pisać więcej bzdur to ci powie że e-weblink to nie tylko linki rotacyjne ale stałe tez

SWL można wykorzystać do:

indexowania

e-weblink służy do dopalania a nie indeksowania

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake, za baronem internetów nie trafisz - tak to jest jak niepiśmienny próbuje pisać ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zdziwiłbyś się co Google rozróżnia

przede wszystkim rozróżnia błędy ortograficzne, a to już zdecydowanie więcej niż odróżnia baron Xann :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@bake - nie ogarniasz pewnie dlatego koledzy wyidexowali CIe ze spółki, wiem że pozycjonowanie nie jest dla każdego tym bardziej SWL są wyższym poziomem jazdy choć mi sie wydawało ze można ograną noc cóż :/

Powiem Ci tak, jak SWL można wykorzystać do

• pozycjonowania

Pochwal się jakie to frazy zrobiłeś tym e-webem w ostatnim czasie, skoro służy do pozycjonowania

Oczywiście jak tylko chesz się dowiedzieć co i jak to zapraszam tutaj  https://xannsem.com/szkolenia/link_building_-_white_black_hat_seopokazujemy wszystkie CASE jakie są aktualnie i od paru lat robione ewebem

... który później dowiaduje się, że nic się na szkoleniu nie dowiedział a mrozy syberyjskie występują cały czas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności