Skocz do zawartości

Problem z indeksacją linków przychodzących

ojciec17

Rekomendowane odpowiedzi

ta osoba musi pokazać chociaż trochę wiedzy

xann ma wiedzę tajemną - nie doceniasz go.. przecież już samym stylem pokazuje, że to jest gość, który wie..

15af02d303b51.jpg

tyle co zje ;) 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A xann na obiad jedzie ;)

Żeby się czegoś dowiedzieć... :D

tyle co zje ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

trolling w tym temacie na maxa.

to odpowiedź na spaming :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

....m

No no a potem firmy po Twoich szkoleniach dobierają się do stron czy sklepów i sieją spustoszenie SWLem lub blastami z komentarzy :D :D

Sorry ale Ty nawet nie masz zielonego pojęcia co to jest SWL, zanim się bardziej będziesz ośmieszal to może najpierw sprawdź.

a w sumie ci podpowiem bo i tak nie znajdziesz

"...Linki, które mogą manipulować wartością PageRank lub pozycją witryny w wynikach wyszukiwania Google mogą zostać uznane za element systemu wymiany ......."

Marketing internetowy dla firm

Masz rację nie mam zielonego pojęcia, chociaż w innym temacie ostro twierdziłeś ( kłamałeś) że go używałem w 2013 roku :D :D Jednak wiem kto i po czyich szkoleniach go stosował, mało tego znam wyniki tego stosowania. Wyniki są takie że SWL nie wpłynął pozytywnie na pozycje :)

I co, myślisz, że jak coś zacytowałeś, to inni będą bić Ci pokłony i garnąć się do Twoich szkoleń ?

Skoro tak chętnie dzielisz się wiedzą to i ja się z Tobą podzielę.

Wiesz dlaczego osiągnąłem sukces zawodowy ? Bo staram się być najlepszy w tym co robię, a do tego jestem uczciwy, proponuje Ci zastosować się szczególnie do pierwszej części mojej wypowiedzi. Zapewniam Cię że pozytywne efekty mogą Cię przerosnąć.

Masz rację nie mam zielonego pojęcia, chociaż w innym temacie ostro twierdziłeś ( kłamałeś) że go używałem w 2013 roku :D :D

Sebastianie już CI mówiłem to że usuniesz linki nie znaczy że ślad po nich zaginoł, jesteś zwykłym kłamcą i tyle mam do powiedzenia

Marketing internetowy dla firm

ślad po nich zagonił

ożeszqrwajapitolę.. jak się ślady gnoją to już gangrena w ostatnim stadium.. trzeba amputować..

Proponuję zakończyć dyskusję co by kto nie napisał Xan wie lepiej i obróci to jako komplement dla niego.

Dostał konkretne wyzwanie od Finana by publicznie sprawdzić kto ma wiedzę i osiągnął więcej ... zamilkł ;)

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

co by kto nie napisał Xan wie lepiej i obróci to jako komplement dla niego

Jak masz dowody ze linkowalem jakąkolwiek swoją domenę Swlem w 2013 roku to pokaż to publicznie. Jak nie będę Cię nazywac kłamcą i oszustem.

No Xann teraz to musisz pokazać publicznie, tym bardziej że @Sebastian1984 sam na to wyraził zgodę.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności