Skocz do zawartości

Problem z indeksacją linków przychodzących

ojciec17

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Xann albo przepros albo udowodnij swoją racje. Jak masz dowody ze linkowalem jakąkolwiek swoją domenę Swlem w 2013 roku to pokaż to publicznie. Jak nie będę Cię nazywac kłamcą i oszustem.

Teraz powiesz że to nie Twoje konto ?

3kbs4uws.jpg

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

fv masz to będziesz wiedział kto

Ale o co się spinacie? Sebastian napisał że możesz upublicznić, weź zapytaj go na wszelki wypadek jeszcze raz czy tak.Jak potwierdzi daj tu skan faktury i będzie wszystko wiadomo czy on rzeczywiście.Jeśli on płacił to kłamie on, jak ktoś inny to zlecił komuś i ten ktoś płacił.

Proste.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Finan ja wyraźnie mówiłem w którymś poście ze konto miałem i tego się nie wypiera.Xann mi zarzuca że linkowalem a tutaj się mija z prawda.

Dane z ahfres dla wspomnianej przez Xanna domeny : pierwszy link przychodzący to wrzesień 2013 i to są linki z katalogów i blogów. I co Panie Xann ?

Aha i to mają byc dowody ze ja linkowalem? Pokaż wszystko co masz i ocenimy chyba ze to ściema z Photoshopa albo więcej mistrzów wyszkoliles co to https dodają jak go nie było :D

Teraz się przyjrzałem przy tym niby moim linku jest wyraźnie o punktów. KOMPROMITACJA XANN

Jesteś jakiś dziwny,  nie mam zamiaru Ci tłumaczyć co to zero tam oznacza może koledzy ci powiedzą

Finan ja wyraźnie mówiłem w którymś poście ze konto miałem i tego się nie wypiera.Xann mi zarzuca że linkowalem a tutaj się mija z prawda.

Dane z ahfres dla wspomnianej przez Xanna domeny : pierwszy link przychodzący to wrzesień 2013 i to są linki z katalogów i blogów. I co Panie Xann ?

I takich mamy własnie SEO'wców :) Rence opadają, może Ci ktoś inny wytłumaczy dlaczego linków z SWL nie widać w ahreft i jak robić zeby nie było widać :)

Przestań się kompromitować, dałeś xxxx, trzeba stanąc na wysokości i z pokorą przyznać się do błedu ni wiecej

Może zakończmy te bezsensowne kłótnie ponieważ dla @ojciec17 nic to nie wnosi i aby dowiedzieć się czegoś sensownego musi przekopywać się przez cały wątek, by przypadkiem czegoś nie pominąć.

Tak jak już Tobie pisali inni, komenda link: zwraca bzdurne wyniki. Natomiast dane w Search Console są aktualizowane raz na jakiś czas. Nie siałbym paniki i odczekał jeszcze jakiś czas.

Jesteś jakiś dziwny

Nie dziwny po prostuvnie znam tego systemu bo go nie używałem.

SEO'wców

Nie wiem o kim mówisz ja nie jestem SEO-wcem tylko zwykłym przedsiębiorcą choć patrząc na Twój biznes to można powiedzieć że jestem biznesmenem.

Rence

No faktycznie RENCE opadają

dlaczego linków z SWL nie widać w ahreft

I tego uczySz na szkoleniach ? Jakoś linki SWL na mojej domenie z końca 2015 roku widać :)

Dalej nie udowodniłeś że linkawałem z web linka

Xann - rence które leczą polskie SEO

to jest oficjalny slogan tej firmy wielobranżowej - nie wiedziałeś?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

3kbs4uws.jpg

....

Dalej nie udowodniłeś że linkawałem z web linka

tak wiemy już że to nie twoje konto, tylko jakieś firmy bo wynająłeś dwie

wiemy już że ktoś za ciebie na twoją firmę kupił konto PRO

wiemy już ze ktoś za ciebie od kogoś kupił pkt

wiemy już ze to nie ty

99% firm deklaruje że nie używa SWL-  to też wiemy  :)

ps. jak się przyjrzysz temu linkowi to z obrazka to może odkryjesz dlaczego tak słabo ci szło

tyle czasu siedzieć na PIO i nic nie wiedzieć to porażka

xqssy6am.jpg

@Xann, jednak wyraz twarzy nie wprowadza błędnego, pierwszego wrażenia..

Podam Ci taki przykład, najprostszy z prostych: Ty na swoim strychu to pewnie sam robiłeś remont, bo takie przedsiębiorstwo wielobranżowe jak xann to na wszystkim się zna najlepiej a fachowcy to ciule, ale wyobraź sobie, że są firmy, które zatrudniają ekipę do takich zadań i ta ekipa zajmuje się tematem kompleksowo - od zakupów, przez transport, po wykonanie.. tak samo robi się w SEO - tylko Ty o tym nie wiesz, boś za malućki i obsługujesz tylko wiejskich ogrodników - zatrudnia się agencję, która zajmuje się wszystkim od a do z  a faktury lecą bezpośrednio na firmę, która agencję zatrudniła. Banalnie proste a dla Ciebie i tak zbyt skomplikowane..

Każdy, kto zarabia pieniądze tak właśnie robi - nie zajmuje się pierdołami. Ale to trzeba zacząć zarabiać pieniądze, żeby to zrozumieć. Może jednak idź pomóc żonie w garażu przy dekupażu.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

tak wiemy już że to nie twoje konto, tylko jakieś firmy bo wynająłeś dwie wiemy już że ktoś za ciebie na twoją firmę kupił konto PRO wiemy już ze ktoś za ciebie od kogoś kupił pkt wiemy już ze to nie ty 99% firm deklaruje że nie używa SWL- to też wiemy :) ps. jak się przyjrzysz temu linkowi to z obrazka to może odkryjesz dlaczego tak słabo ci szło tyle czasu siedzieć na PIO i nic nie wiedzieć to porażka

Betonu głową nie przebijesz. Co do mojej wiedzy to o nią się nie martw, patrz bardziej na siebie, nie musiałbyś udawać kogoś kim nie jesteś ( specjalistą SEŁo jak byś się nie domyślił)

Teraz powiesz że to nie Twoje konto ?

Zawsze wydawało mi sie, że w tej branży dyskrecja to podstawa. Szczególnie teraz gdy google podkręca algorytmy, szczególnie w systemach wspomagających pozycjonowanie, które są niezgodne z wytycznymi.

Teraz właściciel systemu wymiany linków rotacyjnych SWL e-weblink wrzuca na forum informacje dotyczące klientów i ich kont. Codziennie człowiek uczy się czegoś nowego. W tym wypadku uczy się z czego nie korzystać.

Xann, jeśli nawet Twój system byłby złoty i sam topy robił to na pewno nie skorzystam. Powód masz powyżej. Robisz sobie antyreklamę. Nie jesteś wiarygodny.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności