Skocz do zawartości

Problem z indeksacją linków przychodzących

ojciec17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A kiedyś był?

Dla mnie nie ma znaczenia kto jak pieniądze zarabia. Widzę, że jest tu kilku, którym to przeszkadza. Zaglądają do cudzej kieszeni. Widocznie oni nie potrafią tego robić, zarabiać.

Jednak dyskrecja w interesach to podstawa. Kiedyś się tego nauczysz. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Po cytacie odbieram, że to do mnie.

Przeczytałem kilka razy i nie rozumiem o co Ci chodzi.  Ty mnie chcesz dyskrecji uczyć? :)

Ps.

Dla mnie nie ma znaczenia kto jak pieniądze zarabia.

Dopalacze też Ci nie przeszkadzają?

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Dopalacze też Ci nie przeszkadzają?

Jeśli posiadasz wiedzę, że Xann handluje dopalaczami to zgłoś to na policję lub do prokuratury. Ja takiej wiedzy nie posiadam.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Panie Xann albo przepros albo udowodnij swoją racje. Jak masz dowody ze linkowalem jakąkolwiek swoją domenę Swlem w 2013 roku to pokaż to publicznie. Jak nie będę Cię nazywac kłamcą i oszustem.

No Xann teraz to musisz pokazać publicznie, tym bardziej że @Sebastian1984 sam na to wyraził zgodę.

....

Zawsze wydawało mi sie, że w tej branży dyskrecja to podstawa. S...

@SzlafRock - jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? Proponuje czytać tyle razy aż zrozumiesz bo obciach :/

Marketing internetowy dla firm

Co za tupet... nie mam pytań ;)

Człowieku, na prawdę myślisz, że ludzie zajmujący się pozycjonowaniem to imbecyle?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Właśnie o to chodzi, żebyście latali za xannen, czytali i myśleli nieustannie o xannie :) Tam gdzie ja coś napisze wy macie to przeczytać i komentować, nigdy odwrotnie :)

Moim macie być jak @Blake któremu xann się śni po nocach i jak tylko może cis gdzieś napisać to pisze i właśnie o yo chodzi

Martwić się zacznę jak będzie cisza :)

Marketing internetowy dla firm

Te sny wyglądają mniej więcej tak:

Księciu w kąpieli :D

Rysunki_full_color_6506411.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wrogowie? :D To jest zwykły komik niepiśmienny z którego beke wszyscy mają dookoła, dlatego wątki z jego udziałem ciągną się jak papier toaletowy, bo każdy wbija mu kolejną szpilę żeby się trochę pośmiać. Jest dokładnie tak jak na tym obrazku, którego treści nie rozumiesz ;) Wyjaśnię ;) Chłop gotuje się w garze i się jeszcze z tego cieszy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności