Skocz do zawartości

Problem z indeksacją linków przychodzących

ojciec17

Rekomendowane odpowiedzi

Xann nie sądzisz że trochę przesadzasz?Trochę kultury wszędzie potrzeba, wyhamuj.

Są tylko dwa wyjaśnienia na zachowanie Xanna:

1 Jego życie jest totalną porażką i ten jad który się wylewa z niego jest wołaniem o ratunek - polecam odwiedziny u psychologa lub psychiatry.

2 Ktoś mu płaci za trollowanie na forum 

Właśnie o to chodzi, żebyście latali za xannen, czytali i myśleli nieustannie o xannie  :) Tam gdzie ja coś napisze wy macie to przeczytać i komentować, nigdy odwrotnie.....

Martwić się zacznę jak będzie cisza

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1 Jego życie jest totalną porażką i ten jad który się wylewa z niego jest wołaniem o ratunek - polecam odwiedziny u psychologa lub psychiatry.

Przecież u niego pseudologia rozpoznana jest już dawno. Widocznie nie trafił jeszcze do dobrego specjalisty i leczył się nie na to co trzeba ;)

https://pl.wikipedia.org/wiki/Pseudologia

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie wiem czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, ale w każdym temacie w którym xann się wypowiada temat zaraz schodzi na psy, a zaczyna się od tego, że próbuje wcisnąć swoje szkolenia czy promować swój system.

On po prostu zna się na wszystkim lepiej od tych co wiedzą więcej ... taka natura człowieka, zero samo krytyki.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

On po prostu zna się na wszystkim lepiej od tych co wiedzą więcej ... taka natura człowieka, zero samo krytyki.

To nie o to chodzi :) Chodzi o kasę i o nic więcej.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jeśli posiadasz wiedzę

Do tej chwili sądziłem, że potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Od teraz będę się bardziej starał w postach gdzie coś napiszesz :)

Obiecuję.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Martwić się zacznę jak będzie cisza

Ty akurat musisz, bo inaczej nie działa.

Zaskakujące, że skuteczne SWL nie muszą robić szumu. I szkoleń nie trzeba żeby zadziałało...

Naprawdę dziwne.

Od teraz będę się bardziej starał w postach gdzie coś napiszesz

Z "sufitu"  wziąłeś pytanie i taką dostałeś odpowiedź. 

Nie pisz że będziesz się starał tylko rób to.  

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ps. Karawana to ja

I tu muszę się w 100% zgodzić.

A w tej karawanie dawno zmarły e-weblink.Te wszystkie posty to tylko wycie żałobne.

5718332-kim-dzong-un-i-jang-song-thaek-6

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zaskakujące, że skuteczne SWL nie muszą robić szumu.

Pieniądze lubią ciszę, chyba każdy to wie w SEO, może prócz jednej-dwóch osób

Xann pisał, że e-weblink służy do:

• dopalnania - jeśli już to dopala się paroma linkami stałymi, a nie rotacyjnym swl
  • indexowania - do tego służą indeksery
  • pozycjonowania - szansa na złapanie ręcznika od Google 99%
  • depozycjonowania - kto poważny w dzisiejszych czasach bawi się w depozycjonowanie stron?

Ale, żeby to wiedzieć trzeba testować, testować i jeszcze raz testować

ebło to ebło , na uj drążyć temat ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No lepiej tego nie mogłeś ująć :D

Xaniku kostkę rzuciłem! APORTUJ! Szczekaj, skamlaj! UJADAJ!

Nie poznaję psiny... szcza nie w swoje gniazdo... tragedia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności