Skocz do zawartości

Problem w linkorze

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Admin ponoć na mazurach wiec chciałbym zwrocić uwagę ze "zginął" mi link w Linkorze - z reszta nie tylko mnie. Podczas dodawania witryny system Linkora pokazuje że strona istnieje w bazie ale na naszym koncie nie jest widoczna. Wygląda na to, że:

- ktoś sobie "pożyczył" adres do systemu

- sam system się spierwiastkował i 3ba czekac na wyjaśnienia :D

edyta: punktow na koncie za tę strone tez nei ma :D proponuje zdjąc Linkorka jak ktos tez tak ma.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wielka szkoda bo ta strona ma prawie 15kilo podstron :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

udało mi się zrobić tak:

- zdjąłem linkora dnia poprzedniego

- dziś dodałem stronkę bez linkora i powiedział że nie mam go zainstalowanego

- odhaszowałem linkora

- aktyrowałem stronkę

i jest u mnie :blush::D:D

A ja zauwazyłem że znowu linkor ma jakieś problemy...

Dzisiaj na nowo podpiąłem moją domene statusek.pl . wczesniej miałem na niej ponad 50 000 punktów. W googlach jest ponad 48 000 zaindexowanych podstron a w linkorze pokazuje mi tylko 13 000 punktów...

https://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności