Skocz do zawartości

Prośba o opinię na temat strony

19yanaz90

Rekomendowane odpowiedzi

astanawiam się nad gruntownymi zmianami, tylko nie wiem czy jest sens grzebać się w tym co jest, czy lepiej zbudować całą stronę od początku?

Pytanie: jakie cele stawiasz stronie, co chcesz osiągnąć?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wydaje mi się, że przydałoby się ją unowocześnić, bo jak na mój gust to wygląda trochę archaicznie i być może przez to trochę odpychająco dla klientów.. Chciałbym też, żeby była przejrzystsza i bardziej intuicyjna..

Gdybym chciał ją stawiać od początku to jak się za to zabrać, które kreatory byście polecali?

Strona tragedia.Takie strony to kilka lat wstecz
Nie tak do końca, ponieważ to jest specyficzny serwis produktów chemicznych, a nie cukierkowa strona dla niuń spa czy też solarium.

Jak dla mnie nic tej stronie nie brakuje i oddaje swój "techniczny" charakter :good:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

przenoszę od odpowiedniego działu

stronka ok, chociaż oldschoolowa.  Nie ma tak modnego przewijania w dół. chociaż w nawigację okruszkową można by było zainwestować.

A czy nie  musisz udostępniać online kart charakterystyki ? wiem że w detergentach był taki obowiązek 

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

• 1 miesiąc temu...

Za dużo wytłuszczonych linków w ofercie chemikaliów (jeśli już muszą  być to bez podkreśleń jeszcze w innym kolorze wygląda to słabo). Gdyby nie obrazek w tle to nie widziałbym czym firma się zajmuje na pierwszy rzut oka.  Napis "23LATA! DZIĘKUJEMY " Bardziej przykuwa uwagę niż logo.  Proponowałbym zlecenie komuś wykonanie nowej strony o bardziej nowoczesnym wyglądzie i odpowiednim doborze kolorów. Problem w tej stronie to też złe rozmieszczenie elementów strony :)

O matko, jaki staroć... Ale chemikom więcej do szczęścia nie jest potrzebne ;) Dla mnie też ta strona jest ok. Tylko ceny by się przydały, nawet czysto orientacyjne - np. podane dla kilku sztuk/gramów/ml produktu, dla kilkunastu, kilkudziesięciu. Aby klient chociaż mniej więcej wiedział - ja bym była akurat czymś zainteresowana, ale nie chce mi się pisać i pytać o cenę, wolę kupić w innym miejscu, gdzie cena jest podana.

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności