Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie zauważyłem żadnych problemów, ani z rankowaniem strony, ani z niczym innym. Daje display: none; tam gdzie mi pasuje, nawet niekiedy na mobilnej wersji mam połowę strony ukrytej (z różnych względów). Strony dalej wchodzą tak samo.

• 3 tygodnie później...

Jak nie wrzucisz tam 2000 znaków tekstu z 20 krotnym powtórzeniem Twojego słowa kluczowego :D to raczej nic Ci nie grozi, teraz w erze smartfonów i malutkich ekraników nie karają za to już.. Przynajmniej ja się z tym nie spotkałem.

baner-seostationv2.png

On 9/21/2016 at 9:05 PM, www_master said:

" teraz możesz" - pozmieniało się?

Słyszałem, że jak za dużo na stronie display:none to można mieć problem, tak samo z opcją: background:#fff i color:#fff z ukrytymi frazami..

No to już chyba ewidentna ściema.

Albo: background:#fff i color:#fefefe

• 2 miesiące temu...

No to ja wtrącę perełkę.

Mam jedną stronę zrobioną w 2010 r. do tej pory nic nie zmieniane.
Na każdej z podstron jako pierwsze znaki są:

<body>
<h1 style="display:none">NAJWAŻNIEJSZA FRAZA </h1>
<h2 style="display:none">TROCHE MNIEJ WAŻNA FRAZA </h2>

Strona na te 2 frazy jest w top 3 od kilku lat - ot frazy dość łatwe ale to jedyna "optymalizacja" na tej stronie.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności