Skocz do zawartości

[ZLECĘ] Poszukuję wykonawcy marketingu szeptanego

fuser

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję do stałej współpracy (rozliczenia miesięczne) wykonawcy marketingu szeptanego. Głównie chodzi mi o zakładanie profili na portalach z możliwością dodawania opinii (np. dobrymechanik.pl, gowork.pl, money.pl, cylex.pl, pkt.pl i inne) oraz pisanie opinii i dodawanie ogłoszeń.. Nie zależy mi na szastaniu linkami po forach na lewo i prawo. Wolę jeden wartościowy post na jakimś forum niż 15 wpisów z linkami. Nie o linkowanie tutaj chodzi.

Szukam doświadczonego wykonawcy, który potrafi pisać opinie i posty zróżnicowane oraz w taki sposób, żeby nie były usuwane przez moderację.

Jestem dobrym i rzetelnym płatnikiem. Na rynku od blisko 10 lat. Nie zniknę za chwilę. Baza klientów jest duża, ale również wymagająca nowych produktów - stąd te ogłoszenie.

Zapraszam. Pierwsze zlecenia praktycznie od zaraz. 

Dane kontaktowe:
rafamalk2@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności