Skocz do zawartości

[Wykonam] Wysokiej jakości teksty na strony - - Artykuły na blogi - - Oferty sprzedażowe - - - Więcej na CopyTed.pl!

Gość cisu80

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj!

Masz już dość pseudo copywriterów, którzy potrafią zaoferować świetny kontakt wyłącznie do momentu oddania tekstów? A może zależy Ci na tym, żeby w końcu otrzymać teksty na blog lub stronę www, które nie będą wyglądać jak żywcem wzięte z mieszarki?

Dobrze trafiłeś, bo CopyTed powraca z zupełnie nową ofertą i lepszymi możliwościami, które już dzisiaj możesz wdrożyć do swojego biznesu.

Możesz liczyć na wysokiej jakości(tak, wiem, każdy tak mówi, ale przyjdź i się przekonaj):

• artykuły na bloga
  • teksty na strony www
  • oferty sprzedażowe pisane językiem perswazji i korzyści

Dla mnie liczy się przede wszystkim skuteczność oferowanych treści i dotrzymywanie słowa danego klientowi. Dokładnie analizuję wymagania względem tekstów i zawsze staram się zaproponować najlepsze rozwiązanie. 

Chętnie odpowiem na wszystkie Twoje pytania. Możesz się ze mną skontaktować poprzez formularz na mojej stronie internetowej lub podany niżej e-mail. 

E-mail:  kontakt@copyted.pl

Sprawdź koniecznie moją stronę: www.copyted.pl

Numer telefonu: 737 491 035

Na wszystkie usługi wystawiam fakturę VAT. 

Zapraszam do kontaktu                :good: 

Paweł Cisek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności